Всі категорії
Додати товар

Фірмові лаки покриття для нігтів avon nail experts оригінал

45 грн
Опис

1. Зміцнювальний засіб для нігтів "24 карати золота" Avon Nail Experts Gold Strength В багатому асортименті популярного бренду Avon є багато продуктів для догляду за нігтьової пластиною. Кожен з них має багату формулу і висока якість, допомагає зміцнити нігті, вирівняти їх рельєф, підготувати до нанесення лаку. Вибрати з цієї колекції ідеальний засіб для догляду за своїми нігтиками зовсім не складно, адже всі вони пройшли тест на гіпоалергенність та відповідність міжнародним стандартам якості. Зміцнювальний засіб для нігтів «24 карати золота» призначено для ослаблених нігтів. Воно містить блискучі мікрочастинки, що надають нігтьовій пластині красиве сяйво. Завдяки своєму цілющого складу засіб добре зміцнює нігті, запобігає їх ламкість і розшарування. Спосіб застосування: нанести на нігті і розподіліть по всій нігтьовій пластині.

ПРОДАНИЙ 2. Безбарвний лак для нігтів Nail Experts Nail Illuminator Без різкого запаху лаку Швидко сохне Надає сяйво Прибирає жовтизну Avon Nail Illuminator містить освітлювач, який допомагає забарвленим і жовтим нігтям здаватися чистими і яскравими.

3. Лак для нігтів Гель-ефект» Avon Gel Shine Після оновлення лінійка лаків «гель-ефект» отримала нову формулу, яка повинна створювати на нігтях ще більш глянсове покриття і продовжувати його стійкість. Рожево-персиковий лак з частково прозорою текстурою, наповненої сріблясто-блакитним микрошиммером у формі пластівців. Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва - ДЛЯ Європи . По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бо , хоча деякі стокові навіть не займані позиції... Пересилаю укр і нової почтами самовивіз в Києві! Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари