Всі категорії
Додати товар

Професійна світлодіодна лампа для сушіння нігтів sun 5 uv+led , 48w

605 грн
Опис

Лампа Sun  - нове покоління Led-ламп з унікальною технологією світлодіодів подвійного спектру випромінювання – з УФ і Led-променями. Завдяки цьому ці лампи можуть полимеризовать за мінімально короткий проміжок часу будь-які види покриттів – не тільки гель-лаки, але і будь-які види гелів. Додатковою перевагою є безпечна довжина хвилі, яка не чинить негативного впливу на шкіру і комфортна для зору.

Лампа оснащена 15 світлодіодами з подвійним спектром світла – UV і Led. Підходить для сушіння будь-яких видів покриттів: гелів, биогелей, гель-лаків і інших декоративних покриттів.

Виконана в лаконічному і стильному дизайні: пластиковий білий корпус у формі арки, на верхній частині розташований дуже стильний дисплей, на якому відбувається відлік часу при просушуванні матеріалу. Лампа вмикається за допомогою сенсора при приміщенні в неї руки, вимикається також за допомогою сенсора – коли Ви дістаєте руку з лампи. Таймер відраховує 99 секунд і вимикається автоматично.

Лампа універсальний – підходить для манікюру і педикюру за рахунок своїх габаритів і відсутність дна.

Призначена для швидкої і якісної полімеризації будь-яких видів покриттів. Час сушіння гель-лаку 20-30 секунд, а гелів і биогелей – 30-60 секунд.

Світлодіоди розташовані по всій внутрішній поверхні лампи, що дозволяє якісно просушити матеріал з усіх боків. Час безперервної роботи світлодіодів – до 50 тис. годин, що складає близько 5 років!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари