Всі категорії
Додати товар

Портативна ультрафіолетова міні-лампа для нігтів saviland 16 вт уцінка

200 грн
Опис

Уцінка (пошкоджена картонна упаковка)

Інформація про цю статтю

- Портативний дизайн одним пальцем: міні-лампа для нігтів Saviland компактна та портативна, її можна легко покласти в сумку, щоб її було легко носити з собою, коли ви виходите на вулицю чи подорожуєте, і ви можете робити свій нейл-арт будь-де та творити будь-коли. Міні УФ/світлодіодна лампа для нігтів має дизайн для одного пальця, і її можна наносити на один палець кожного разу, незалежно від того, чи це довгий чи короткий ніготь, вона може рівномірно затвердіти та не має мертвої зони.
- ❤【Дизайн відкриття 180°】Лампа для затвердіння гель-лаку Saviland має великий отвір 180°, ви можете гнучко вставляти нігті з різних боків. Лампа для нігтів з широким отвором і гель для нігтів - це ідеальне поєднання. Вам не потрібно хвилюватися, що ваші нігті занадто довгі, а лампа для нігтів занадто мала, щоб повністю висушити гель.
- Потужна та ефективна: УФ-лампа для нігтів Saviland підтримує різні типи нейл-арту, включаючи гель для наклеювання нігтів, гель для нарощування нігтів, гель для малювання, гель-лак для нігтів тощо. Ми перевірили необхідний час затвердіння та ось порада: Гель-лак для нігтів/клей Гель/основне покриття для нігтів 60s, будівельний гель/верхнє покриття 120s. Швидко та ефективно, ви можете завершити нігті всього за 3 хвилини.
- Безпечний і нешкідливий для нігтів: УФ/світлодіодний полімеризуючий пристрій Saviland спеціально розроблений для подвійних джерел світла УФ та світлодіодів, з максимальною потужністю 16 Вт, не завдає шкоди очам і шкірі. Виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, ультрафіолетова/світлодіодна лампа для нігтів нетоксична та довговічна. Час за умовчанням становить 60 секунд, і він автоматично вимкнеться через 60 секунд, що безпечно для використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари