Всі категорії
Додати товар

Aokitec mini uv led nail lamp, портативна лампа сушарка для нігтів для всіх гель-лаків

225 грн -6% 213 грн
Опис

Aokitec Mini UV LED Nail Lamp, портативна сушарка для нігтів для всіх гель-
лаків, інструмент для затвердіння у формі миші, компактний, легкий з USB-
кабелем (білий)

- Компактний розмір і дизайн USB: Розмір: 5,2 x 2,64 x 0,75 дюйма/132 x 6,7 x 2 см, дуже компактний і легкий, так що ви можете легко взяти його із собою. А з дизайном USB ви можете зручно використовувати його в школі, офісі, вдома, у подорожах або в будь-якому місці (без інструкцій із використання)
- Низька температура без болю: мінілампа для нігтів може вилікувати ваш гель-лак для нігтів за низького вогню, який безболісний і може краще захистити ваші руки. Якщо лампа трохи мала для ваших рук, ми рекомендуємо спочатку вилікувати великий палець, а потім інші 4 нігтя.
- Складаний дизайн: складана конструкція дуже компактна, тому мінісвітлодіодну лампу ультрафіолету легко покласти в сумочку, щоб взяти із собою. Ви також можете покласти його на стіл і зробити нігті неквапливими під час читання або роботи.
- Простота у використанні: коротко натисніть кнопку "ВМИК/ВИМИК" для затвердіння впродовж 45 секунд і 1-2 секунди для затвердіння упродовж 60 секунд. Навіть для початківців це налаштування дуже просте у використанні.
- Оптимальний подарунок: з мінірозміром і супермилим білим дизайном, це оптимальний сюрприз або найкращий подарунок на день народження для подруги або жінок, які люблять нейл-арт.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари