Всі категорії
Додати товар

Лампа для манікюру і нігтів sun x 54 ватт

390 грн
Опис

Професійна лампа для манікюру SUN Х потужністю 54W — відмінне рішення для манікюрних кабінетів та салонів краси. Потужна сушка, яка працює на комбінованій технології, розрахована на інтенсивну експлуатацію протягом тривалого періоду. Прилад має великий робочий ресурс, що характеризується високою стійкістю до поломок.

Дана модель зроблена у якісному АБС пластиці. Вона представлена у чотирьох кольорах: перламутрові розовий, блакитний та сірий, і класичний білий. Корпус має виразні рельєфі, що робить дизайн унікальним. Легкий, важити близько 500 грам. Розміри дозволяють зручно розташувати всі п'ять пальців одночасно.

Невелике цифрове табло розташоване на верхній частині до клієнта. Чотири механічні кнопки знаходяться зверху по напрямку до майстра. Три з них задають годину: 10, 30 та 60 секунд. Коли годину задано, табло починає зворотний відлік. Апарат має пам'ять таймера. Четверта кнопка 99S Low Heat Mode/Double power регулює потужність і дозволяє використовувати опцію делікатної сушки (потужність зменшується з 54 до 24 Вт).

Сушіння оснащено датчиком руху. Коли всередину поміщається рука, автоматично починається робота. Табло показує минулий від запуску годину. Максимальна тривалість роботи в такому режимі складає 120 секунд, після чого лампочки згаснуть.

Знімне дно дозволяє зручно проводити процедуру педикюру.

По внутрішній стороні рівномірно розташовано 36 світлодіодів. Комбіноване світіння UV+LED діодів дозволяє якісно полімеризувати такі покриття, як гель-лаки, УФ гелі та полігелі, акрил. Довжина світлової хвилі становить 365+405 нм. Усередині на верхній частині розташовані перфоровані відверстия, що виконують функцію охолодження.

Блок електроживлення підключається із заднього боку лампи у спеціально відведене гніздо. Довжина шнура становить 1 метр, завдяки цьому можна зручно розмістити прилад на робочій поверхні. Блок оснащений євро вилкою, яка сумісна зі стандартними розетками.

Розміри:
лампи 22х21х9 см
коробки 23х21х11 см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари