Всі категорії
Додати товар

Уфо лампа для нігтів kt-888 (w-35) сушарка для нігтів

548 грн
Опис

Опис Уфо лампа для нігтів KT-888 (w-35) сушарка для нігтів Лампа використовується для полімеризації штучних покриттів. Ідеальний для домашнього і професійного використання. Має стильний дизайн і компактні розміри, тому без проблем впишеться в будь-який інтер'єр. Оптимальний розмір лампи дозволяє проводити як процедуру манікюру і педикюру. Основа конструкції – закритий корпус, що захищає очі від попадання ультрафіолету. Лампа практична, компактна і легка у використанні. Есть встроенный таймер, а также режим постоянного горения. Не стоит заглядывать внутрь во время работы лампы – это очень вредно для глаз.

Характеристики:

Мощность: 36W
Вес: 1,5 кг
Размеры: 100х224х264 мм
Таймер: 90 сек., 120 сек., 180 сек
Преимущества:

В данную лампу входят четыре ультрафиолетовых ламп.
Длительный срок использования.
У лампы для сушки гель-лака KT-888 имеется таймер, который регулирует время включения и отключения высыхания геля в зависимости от количества его нанесения.
Не расходует много электроэнергии и безопасна для здоровья!

Рекомендации по использованию:

не слід користуватися пошкодженим приладом; не можна включати полимеризатор в місцях з високою вологістю (ванних кімнатах і інших); не слід торкатися до УФ-лампі для нігтів мокрими руками; не можна дивитися на працюючу ультрафіолетову лампу; небажано зловживати надмірно частим використанням ультрафіолету; при очищенні корпусу від залишків гелю не можна використовувати розчинники; з самих ультрафіолетових ламп всередині полімеризатора можна струшувати пил м'якою щіткою, не слід використовувати вологі серветки, тверді і гострі предмети.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
genamilko
Shopping7
Полтава
10% виконаних замовлень
Був

Схожі товари