Всі категорії
Додати товар

Гелеві типси 120шт. - стилет рідкі типси (накладні нігті) - гелеві типси

115 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте, будь ласка, не полінуйтеся і почитайте розділ "Про мене". Там описано наші умови продажу.
-------

Професійні гелеві типи PRETTY PAL із забафленою лункою для кращого зчеплення з нігтьовою пластиною.

В упаковці 120шт. (5 пластин). Гнучкі, еластичні, легкі та комфортні в носінні.
Дані типси є soak-off матеріалом, тому зняти їх з натуральних нігтів дуже просто-замочуванням у фользі або замотці, просоченої ремувером (рідкістю для зняття гель-лаку, акрилу, біогеля).

Також є гелеві типси: Мигдаль, Балерина, Стилет, Квадрат та Овал.

Спосіб застосування:
На нігтьову пластину кріпляться за допомогою каучукової бази або клею-гелю для гелевих типів. Необхідно виконати манікюр та обробити нігтьову пластину як перед нарощуванням. Гелеву типсу необхідно підбирати таким чином, щоб вона щільно притискалася до нігтьової пластини, всередині не повинні утворювати порожнечі, краї не повинні стирчати. Краплю бази або клею-гелю для гелевих типів необхідно нанести на внутрішню частину гелевої типси, після чого прикріпити її до нігтя, міцно притискаючи. Для зручної полімеризації у UV/LED лампі можна використовувати прищіпку для нігтів. У зв'язку з особливостями всіх гелевих типс (гладкої поверхні) їм необхідно допомогти краще зчепитися з декоративним гель-лаком. Робиться це за допомогою бафіка, що надає типу необхідну шорсткість. А потім вже можна нанести гель-лак, виконати дизайн і запечатати все це фінальним або декоративним топ-ом.

Гелеві типси підходять для всіх типів нігтів, у тому числі трампліноподібних і клюючих, м'яких, тонких і гнучих. Вони служать для такого нігтьового ложа своєрідним каркасом, що коригує подальше зростання та естетичний вигляд готового дизайну.

ВАЖЛИВО! (на відміну від інших гелевих типс, які зроблені з полімеризованого гелю з додаванням різного виду пластику для гнучкості) дані професійні типси зроблені також з полімеризованого гелю, але замість пластику доданий полігласс (органічне скло), що дало типcам практично 100% прозорість, покращену міцність і в той же час, можливість залишатися дуже гнучкими до кріплення на нігтьову пластину!

-------
✅ Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари