Всі категорії
Додати товар

Безкислотний праймер 12 мл. коди ультрабонд kodi ultrabond

129 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся і перед замовленням почитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу та доставки.
--------

ULTRABOND (Безкислотний праймер), 12 мл. Для якісного гель-лакового покриття необхідно суворо дотримуватись технології підготовки нігтів, яка передбачає поетапну обробку спеціальними засобами. Безкислотний праймер Ultrabond відноситься до ґрунтувальних засобів, що підсилює адгезивні властивості нігтя.

У системах покриття нігтів гель-лаком, гелевого та акрилового моделювання, засіб виконує кілька функцій: продовжує термін носибельності гель-лаку служить захисним шаром сприяє вираженому блиску перешкоджає утворенню жовтизни попереджає розвиток патогенного середовища між нігтьовою пластиною та штучним покриттям. Ultrabond безпечний для нігтьової пластини, не порушує її pH баланс, характеризується м'якою та дбайливою дією.

Не містить метакрилової кислоти. Зручна кисть, оптимальна текстура та рідка консистенція забезпечують економну витрату та легке застосування, дозволяючи в один рух покрити ніготь шаром необхідної товщини. Подібний до майстрів з будь-яким рівнем кваліфікації.

-------
✅ Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой