Всі категорії
Додати товар

Антигрибкова сироватка для нігтів засіб проти грибка нігтів

165 грн
Опис

Антигрибкова сироватка для нігтів вбиває грибок нігтів і живить нігті. Ефективне лікування всіх видів нігтьових заражень.

Відновлювальна формула бореться безпосередньо з коренем проблеми, стимулюючи ріст нігтьової пластини. Біологічно активні компоненти сприяють швидким результатам.

Струсіть перед використанням. Промийте пошкоджений ніготь. Для найкращого ефекту попередньо відшліфуйте поверхню нігтьової пластини. Акуратно збовтайте склад. Нанесіть препарат на уражені зони. Після нанесення можна накласти пов'язку або приклеїти пластир. Повторюйте процедуру двічі на день. Не використовувати за наявності ушкоджень, ран на шкірі навколо нігтя. Не застосовувати до повного загоєння шкірних покривів.

Об'єм: 10 мл

УВАГА!

Уникайте потрапляння препарату на слизову оболонку ока, рота та носа. У разі контакту препарату зі слизовою негайно зверніться до лікаря. Тільки для зовнішнього застосування. Використання препарату дітьми рекомендується проводити виключно під контролем дорослих.

Спосіб зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, недоступному для дітей. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Після використання щільно закрийте кришку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари