Всі категорії
Додати товар

Манікюрний набір xiaomi у футлярі 5 предметів xiaomi mijia clepper five piece set mjzjd002qw

520 грн
Опис

Об'єднує всі предмети манікюрного набору MiJia кейс зроблений з АБС-пластика, він відрізняється компактністю і вагою всього в 104 грама. Йому легко знайти місце в косметиці, кишені чи валізі, а в далекій поїздці або відрядженні він завжди допоможе підтримувати належний порядок.

Міцна і довговічна сталь
Всі п'ять інструментів з набору MiJia виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі сорту AISI420/430. Вони можуть похвалитися високою твердістю, захистом від корозії та подряпин, а також чудовим зовнішнім виглядом навіть після тривалого використання.
Цілі 84 етапи обробки
Після того як з’явилися коки та преси, для виготовлення інструментів потрібно декілька кроків, щоб отримати остаточну форму і рівномірне нержавіюче покриття. Спеціальна абразивна обробка надає інструментам матову фактуру, яка не збирає на собі відбитки пальців.
Надійні і гострі щипці для нігтів
Злегка вигнута форма щипків повторює природні вигини нігтів для легшого догляду. Зміщення лезів відносно один одного становить менше 0,02 мм, завдяки чому навіть після 2000 зрізів вони не загинаються, не тріскаються і зберігають свою гостроту набагато довше, ніж звичайні щипники.

Гострі щипчики для тонкої роботи
Косова форма лезів щипчиків служить для глибшої обробки кінців нігтів і догляду у важкодоступних місцях. Струнні заточки та полірування підтримують тривалу гостроту кромки, завдяки чому за допомогою щипників можна доглядати не лише за нігтів, але й за кутикулою.
Компактні ножиці з подвійним заточкою
Ніжниці з набору MiJia пройшли подвійну нитку, їх злегка зігнута крижа зроблена з найвищою точністю для чіткого різьблення без заїдень і залишків. Їх також можна використовувати для догляду за бровами та іншою тонкою працею.

Тонка паличка без гострих кутів
Для ретельного догляду за вушним каналом спеціально згинали палички для чистки, а для максимальної безпеки паличка старанно відполірована і позбавлена гострих кутів, які можуть завдати шкоди чутливій шкірі вух.

Зручна пілка
Для точної обробки і доведення нігтів до ідеальної форми — це окрема пилка. Її поверхня рівномірно покрита абразивними виступами, які м’яко, але ефективно діють на ніготь, не завдаючи болю і не завдаючи шкоди.

Чистота і порядок у магнітному кейсі
Інноваційна конструкція кейса з посиленням на магніти і защелки гарантує надійність кожного інструмента на своєму місці. Самі магніти сховані всередині кейсу, і зовні ніщо не порушує чистої композиції.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?