Всі категорії
Додати товар

Стартовий набір для манікюру (sun-5 лампа і фрезер lina)

750 грн
Опис

Лампа для манікюру SUN 5 UV + LED на 48W із сенсором для гель-лаку – надійний помічник нейл-майстра. Пристрій поєднує бездоганну функціональність, високу продуктивність, стильний дизайн. Модель комплектується змінним дном, оснащується потужними світлодіодами, робочою аркою, усередині якої уміщаються всі 5 пальців.

Лампа може працювати на повній потужності або делікатному режимі. Це дуже зручно, так як деякі види матеріалів при полімеризації на високій потужності джгут. Щоб переключити пристрій з одного режиму на інший, достатньо натиснути та утримати кнопку увімкнення. Лампа комплектується широким пластиковим дном із магнітами, за рахунок чого надійно стоїть на столі.

Особливості манікюрної лампи SUN 5 UV+LED на 48W;
робочі параметри відображаються на дисплеї;
механічні кнопки розташовуються дуже зручно, що забезпечує майстру комфорту під час виконання манікюрних маніпуляцій;
вбудований таймер дозволяє виставляти час роботи лампи на 5, 30 та 60 секунд;
корпус виготовлений із високоякісного пластику, який легко миється;
Датчики руху забезпечують автоматичне включення приладу при приміщенні руки всередину.

Фрезер Lina Mercedes-2000 – простий і функціональний апарат, за допомогою якого можна доглядати шкіру та нігтьові пластини без допомоги традиційних різальних інструментів.

Призначений для різних манікюрних процедур та корекції нарощених нігтів. Максимальна швидкість обертів за хвилину - 20000, регулюється круглою ручкою на передній панелі.
Може працювати у звичайному та реверсному режимах. Для запобігання перегріву передбачено запобіжник (вбудований).
У комплекті є підставка для ручки та набір насадок.

Набір насадок включає 6 насадок та 6 змінних ковпачків:

1) Змінні наждакові ковпачки різної абразивності. Застосовуються для зняття огрубілої шкіри та мозольних утворень у педикюрі, а також для спилювання гелю або акрилу при нарощуванні та корекції штучних нігтів.

2) Насадка-основа для змінних ковпачків.

3) Насадка "барабан" із алмазним напиленням. Використовується для зняття огрубілої шкіри в манікюрі та педикюрі, глибокого спилювання матеріалу, при нарощуванні та корекції штучних нігтів.

4) Насадка "барабан" з алмазним напиленням. Використовується для формування лінії посмішки, обробки бічних валиків та коригування довжини нігтя при нарощуванні та корекції штучних нігтів;

5) Насадка з алмазним напиленням для обробки важкодоступних ділянок під нігтем.

6) Насадка з алмазним напиленням для обробки кутикули в манікюрі та педикюрі, а також зручна при ліквідації тріщин та сколів матеріалу в момент корекції штучних нігтів.

7) Насадка з алмазним напиленням для обробки нігтя в манікюрі і педикюрі. Зручна для обробки у важкодоступних місцях при нарощуванні та корекції штучних нігтів, а також випилу заглиблень під конусні стрази.

Усі насадки, за винятком ковпачків, дезінфіковані

Напруга - 220-240 В
Потужність - 12 Вт
Розміри – 25 см/15 см/7 см
Вага 1.2 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари