Всі категорії
Додати товар

Шикарний набір лаків для нігтів beetles з уф-лампою

800 грн
Опис

Новий набір, зняла плівку, щоб зробити фото. Лампа має британську вилку, можна використовувати перехідник на нашу розетку або використовувати з іншим мереживим блоком.
Beetles All in one містить все необхідне для самостійного манікюру в домашніх умовах, ви можете насолоджуватися безпечним, здоровим і доступним домашнім манікюром з сім'єю та друзями, заощаджуючи час та гроші. Набір гель-лаків 6 прекрасних кольорів із 9 формул без токсинів з низьким запахом – жодних агресивних інгредієнтів чи клеїв, що призводять до пошкодження нігтів.
【Залишайтеся у тренді】: Набір для гель-лаку Beetles включає 6 шт. привабливі та красиві кольори, які завжди залишаються в тренді та підходять для всіх сезонів та шкіри, ідеально підходить для дівчат та жінок, які люблять манікюр. Дбайте про красу її кінчиків пальців!
Компактна лампа для нігтів: сушарка для нігтів високої потужності потужністю 36 Вт для затвердіння всіх видів УФ-світлодіодного гель-лаку для нігтів та базового верхнього гелевого шару. 18 куль лампи, всебічне затвердіння, простота у використанні та швидке висихання, більш висока потужність та більш тривалий термін служби. Нанесення наноситься матово-глянсовий верхній шар базового гелю.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари