Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Стартовий набір для манікюру гель-лаком - з лампою і фрезером, 79 предметів.

1700 грн
Опис

У набір для нарощування та манікюру гель-лаком входити все, що потрібно для початківця майстра і навіть більше. Він ідеально підійде як для початківця майстра, професіонала так і для домашнього манікюру. Буде в самий раз для дівчат які хочуть навчитися робити професійний манікюр, а так само для чоловіків бажаючих піднести оригінальний і приємний подарунок. У набір входити все необхідне для нанесення і зняття гель-лаку. Вся техніка і матеріали в наборі від перевірених українських постачальників. Косметика від українського виробника. Вміст набору: 1 шт. - велика професійна світодіодна лампа SUN X 54 ВТ для сушіння гель-лаку, гелю або акрил-гелю, розміри 23/21 / 10см, працює від мережі 220 В 1 шт. - фрезер для манікюру Lina 2000 від 0 до 15 тис.об / хв (є плавні регулювання обертів, реверс) 1 шт. - підставка для фрезера 6 шт. - насадки для фрезера в коробочці. 1 шт. - керамічна фреза "кукурузки". 3 шт. - гель-лак чорний, білий, 3-й на вибір з палітри + 1 гель лак в подарунок (покриття тримається 2-4 тижню 1 шт. - професійна база 15мл. 1 шт. - професійний топ 8мл. 1 шт. - професійний безкислотний праймер, ультрабонд 15мл. 100 ml - рідина для зняття гель-лаку 100 ml - рідина для пілінгу 100 ml - рідина для зняття знежирення і зняття липкості 1 шт. - професійний гель для нарощування 15мл. виробництво великобританія 1 шт. - кусачки універсальні 1 шт. - набір для манікюру в чохлі: ножиці, 2 шт. ножиці, пінцет, 2 шт. лопатки для кутикули, пилка 15 шт. - пензлики для манікюру 1 шт. - ванночка для манікюру 6 шт. - пилка 3 шт. - баф-шліфувальник 1 шт. - велика щіточка для очищення нігтів 10 шт. - кліпси (затискачі) для зняття гель-лаку 2 шт. - роздільники для пальців ніг 1 шт. - олія для кутикули 1 шт. - клей для манікюру 4 шт. - апельсинові палички 20 шт. - форми для нарощування 100 шт. - безворсові серветки 3 шт. - стрічка для нейл-арту 1 шт. - смужки для французького манікюру 1 шт. - наклейки для нігтів 2 шт. - бульонки для нігтів сині, жовті кольори 1 шт. - ромашка 1 шт. - ПОДАРУНОК Відправляю Новою Поштою післяплатою без передплати. Характеристики лампи: УФ-лампа SUN X має 36 світодіодів. Вони випромінюють безпечні хвилі, за допомогою яких проводити сушіння нігтів. Якісне обладнання з відмінними технічними і експлуатаційними характеристиками використовується для роботи професійними майстрами, у салонах. Переваги лампі SUN X - Висока потужність. - Прилад рівномірно просушує гель-лак або лак. - Покриття тримається протягом 3 тижнів завдяки якісному обладнанню, якщо дотримуватися необхідні правила його експлуатації. - Для полімеризації не потрібно багато часу, що особливо важливо для використання в професійних умовах. - Обладнання створено з якісних міцних матеріалів, тому відрізняється стійкістю до зносу, витримує великі навантаження в процесі експлуатації, може постійно працювати протягом дня і при цьому не перегрівається.
- Для зручного використання в конструкції представленого оснащення передбачений таймер.

Характеристики фрезера:

Професійний фрезер Lina -2000 розрахований на інтенсивні навантаження. Максимальна кількість обертів - 15 тисяч об / хв. Висока швидкість обертання і її плавне регулювання дозволяють виконувати велику кількість робіт: обробку натуральних нігтів і шкіри рук, стоп, обробку штучних нігтів, зняття матеріалу.
Підходить для апаратного манікюру і педикюру, а також корекції гелевих та акрилових нігтів. Апарат оснащений регулятором швидкості обертання та запобіжником, що захищає пристрій від перевантажень.
Переваги фрезера:
- З фрезером для професійного манікюру і педикюру ви отримаєте блок машинку, ручку, підставку під ручку і насадки.
- Також пристрій оснащений відмінною функцією реверсу, так що в будь-який момент зможете перемкнути напрям руху.
- Швидкість фрезера з насадками для професійного манікюру і педикюру м

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beautynails
beautynails
Харків
Був