Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Rufus kozmetik 🍀масло чайного дерева

900 грн
Опис

Розроблено компанією "Rufus Kozmetik" продукція, что вікорістовується в цілях ПІДТРИМКИ процесса регенерації и забезпечення здоров'я кожи и нігтів.
Продукція застосовується для усунення акне і зморшок, додання гладкості шкірі і забезпечення догляду за нігтями і шкірою. Сприяє швидкому і здоровому росту ногтей.Пріменяется з метою поліпшення стану нігтів після онихолизиса і псоріазу, а також лікування врослих нігтів
🍀Масло чайного дерева має антисептичну, антибактеріальну та протигрибкову дію, яке часто застосовується при лікуванні акне і усунення пігментних плям.
Що знаходиться в маслі абрикосових кісточок вітамін А, забезпечує ефективність проти зморшок і володіє ефектом зволоження. Надає шкірі натуральний блиск і свіжість. Захищає від передчасного старіння суху шкіру, а також надає регулюючу дію на жирну шкіру.
Мигдальне масло забезпечує шкірі потрібне пітаніе.Устраняет висипання на шкірі, очищає від мертвого шару епідермісу, надає шкірі свіжість і гладкість.

‼️ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ:

Особа і зона декольте: На чисту і вологу коожу наносити по 1-2 краплі 1-3 рази на день. Рекомендується одночасно проводити процедури пілінгу.

‼️Нігті: Для Відновлення и забезпечення здоров'я і нормального росту нігтя, на нігтьове ложе або поверх нігтя, с помощью піпеткі завдаючи краплі по 1-3 рази на день.
Ціна 900 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
perfect.you
perfect.you
Супер-продавець
Рівне
88% виконаних замовлень
Була