Всі категорії
Додати товар

Дорожній набір для догляду за ногами і стопами foot professional care

200 грн
Опис

Компактний дорожній набір ідеальний для догляду за ногами в подорожах і під час переїздів. Ретельно підібрані професійні засоби пом'якшують, освіжають стопи, роблять ніжки гладенькими і легкими, навіть якщо вам довелося багато ходити.

До набору входять:
зволожувальний крем для стоп від загрубілої шкіри Foot Professional Care, 35 ml;
Крем глибоко живить, пом’якшує, зволожує шкіру стоп, сприяє швидкому загоєнню мікротріщин, має м’яку дезинфікуючу і дезодоруючу дію. Унікальний склад пришвидшує регенерацію клітин, зберігає шкіру здоровою, м’якою й еластичною, запобігає утворенню загрубілостей і натоптнів.

освіжаючий спрей для ніг з олією м’яти і ментолом Foot Professional Care, 35 ml;
Освіжаючий спрей для ніг знімає відчуття втоми, охолоджує й освіжає стопи, зберігає відчуття свіжості надовго. Сприяє пришвидшенню регенерації тканин, запобігає утворенню натоптнів і загрубілостей. Пом’якшує, захищає шкіру, має м’яку антисептичну дію і запобігає виникненню неприємного запаху.

масажний гель для ніг і стоп з ментолом і кінським каштаном Foot Professional Care, 35 ml;
Охолоджуючий гель з кінським каштаном і ментолом миттєво заспокоює й освіжає ніжки. Усуває відчуття втоми і важкості після довгого дня, зміцнює судини, запобігає появі судинних зірочок. Покращує кровообіг і тонізує, пришвидшує відтік лімфи і зменшує набряки, інтенсивно зволожує, розгладжує, пом’якшує і вирівнює колір шкіри. Робить ніжки легкими і красивими.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
noyabrina
noyabrina
Супер-продавець
Дніпро
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари