Всі категорії
Додати товар

Активдерм — гель для боротьби з грибком, 30 мл.

120 грн
Опис

Активдерм — гель для боротьби з грибком.

Стопи дуже сприйнятливі до інфекцій. Якщо ви не з чуток знайомі з такими проблемами, радимо випробувати гель від грибка Активдерм. Він легко справляється з різними типами хвороботворних збудників і сприяє очищенню шкіри. Серед переваг можна назвати комплексне оздоровлення шкіри, натуральну рецептуру та стійкий ефект. Лікування не займе багато часу та увінчається найповнішим успіхом. Ноги змінять здоровий і доглянутий вигляд, завдяки чому ви знову зможете носити відкрите взуття.

Грибковими захворюваннями схильні люди зі зниженим імунітетом і ті, хто регулярно відвідує басейн або баню. Додавши до свого арсеналу протигрибковий гель Активдерм, можна відразу дати відсіч прилипальному недугі та обійтися без ускладнень. Комплекс пускають у хід у разі появи таких характерних симптомів:

Сильний свербіж.

Жовтуватий колір нігтя.

Сухість шкіри та лущення ділянок між пальцями.

Посилене потіння й різкий запах від ніг.

Підвищена крихкість нігтьових пластин.

Білі цятки на поверхні нігтів.

Розтріскані п'яти.

Почервоніння окремих фрагментів шкіри.

Коли в роботу ввімкнеться гель Активдерм від грибка, стан ніг швидко почне вирівнюватися. Позитивна динаміка, яка на очах переходить у тенденцію, підтвердить правильність обраного шляху. Розробка не підведе вас і подарує надію на краще, навіть якщо попередні спроби викорінити інфекцію не принесли бажаного результату. Незабаром у вас не залишиться жодного приводу для занепокоєння!

Чи допоможе новинка?

Креми, гелі та мазі для лікування шкірних хвороб дуже численні та недешеви, тому йти по шляху проб і помилок вельми накладно, не кажучи вже про втрату дорогоцінного часу. Довірившись унікальному комплексу, Ви точно не прогадаєте. Новинка Активдерм від грибка стоп наділена низкою цінних властивостей:

Антисептична обробка шкіри та нігтів.

Охолодження подразнених зон.

Зупинка поширення грибкових колоній.

Загоєння пошкодженої дерми.

Прискорення регенерації нігтьових пластин.

Зміцнення локального імунітету.

Зволоження та живлення проблемних зон.

Отже, гель від грибка Активдерм не обмежується знищенням патогенної мікрофлори. Він активно ремонтує ушкоджені тканини, усуваючи всі наслідки зараження. З таким союзником ви обов'язково досягнете мети та перестанете побоюватися повторних випадків. А у разі недбалого ставлення до поганого стану стоп можна зіткнутися із серйозним погіршенням.

Склад:

Вчені, що працювали над формулою, вирішили обійтися без шкідливої хімії та під'єднали багаті природні ресурси. Основою перспективного продукту стали натуральні речовини:

березовий дьоготь — є чудовим природним антисептиком, що пригнічує розмноження всіх типів патогенів — вірусів, дріжджів, бактерій;

дуб — знімає нестерпний свербіж, больові відчуття, загоює рани та тріщини;

чистотіл — чинить глибоку зволожувальну дію, запобігає сухості та прибирає глибинні вогнища інфекції;

м'ята — дарує свіжість і усуває зловісний запах, регулює роботу потових і сальних проток;

лимон — очищає епідерміс від радіонуклідів, токсинів, зупиняє окисні процеси в клітинах;

календула — відновлює міцність і гладкість нігтьових пластин, повертає їм природну форму та колір.

Кожен складник розкривається максимально під час злиття всіх частин в єдине ціле. Завдяки цьому виникає синергетичний ефект, що призводить до багаторазового збільшення сукупного потенціалу.

Спосіб застосування:

Використовувати 2-3 рази на день на чисту шкіру — нанести тонким шаром і легкими рухами втирати в шкіру до вбирання

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mir30
БадОнлайн
Супер-продавець
Вінниця
72% виконаних замовлень
Був