Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір для японського манікюру

1100 грн
Опис

Паста втирається замшею (блиску не дає). Порошок втирається шкірою (блиск є)
Цей набір не йде в подарунковому пакованні! Враховуйте під час замовлення.

У японський манікюр набір входить:

Полірувальник для японського манікюру
Полірувальна паста для японського манікюру (втирати шкіряною стороною)
Мінеральний порошок для японського манікюру (втирати замшевою стороною)
Засіб для видалення кутикули з мінералами (ремувер)
Олія для нігтів і кутикули
Тепер дуже зручно використовувати полірувальник завдяки магнітній стрічці. Натуральна замша багаторазова та піддається обробці! Техніка виконання японського манікюру — дивіться відео вище! Процедуру бажано проводити не частіше, ніж один раз на три тижні!

Набір для японського манікюру
Доглянуті нігтики пальців рук і ніг у домашніх умовах, думаєте це мрія? А ось як би не так. Для того, щоб підкреслити свій витончений зовнішній вигляд, не обов'язково проводити багато часу в дорогих салонах, іноді ще й не з особливо доброзичливими "професіоналами".

Вам підходить набір для японського манікюру, якщо у вас:

підвищена ламкість нігтів, природна або внаслідок різних маніпуляцій, наприклад, часте нарощування;
наявні білі плями;
пластини мають жовтий або тьмяний колір.
У цих випадках вам просто необхідний додатковий догляд, живлення і відновлення. Такі прояви є сигналами про те, що все не так добре, як хотілося б. Серед різних методик догляду за станом нігтів японський манікюр займає одне з провідних місць, вважається мало не найефективнішим і комфортним.

Набувальний ефект:

підвищення міцності пластини;
збільшується швидкість росту;
здійснюється інтенсивне живлення.
І все це на загальному тлі підвищення естетичного вигляду та доглянутості. Японський манікюр, через натуральні компоненти, розрегульований вагітним жінкам у будь-якому триместрі та мамам, що годують. Має стоїковий ефект і зберігається до трьох тижнів. Сама процедура у вас займе в середньому, не більш ніж одну годину:

Спосіб застосування:

Очищаємо руки та знежирюємо нігті перед виконанням манікюру
Пилочкою надаємо форму вільному краю нігтя.(до набору вона не входить)
Далі в зону кутикули наноситься Засіб для видалення кутикули з мінералами залишіть його на нігтях на кілька хвилин. ( можна наносити кілька разів). Видаліть ороговілі клітини кутикули апельсинові палички для манікюру.
Тепер потрібно нанести на кутикулу Олія для нігтів і кутикули та зробити поживний масаж втиральними рухами.
Очищаємо поверхню нігтів серветкою.
На висохлі нігті наноситься Полірувальна паста для японського манікюру, після розподілу по нігтьовій пластині мінеральна паста втирається рухами від вільного краю до кутикули. Для цього використовується полірувальник для нігтів. Після втирання пасти нігті вже випромінюють здорову матовість, але процедура ще не завершена.
Настав час використовувати Мінеральний порошок для японського манікюру. Він розподіляється на нігтьовій пластині за допомогою полірувальника для нігтів (для пудри). Це дає змогу запечатувати результат. Нігті залишатимуться гладкими до 3 тижнів навіть під час нанесення та зняття лаку.
Після втирання пудри на зону кутикули наноситься Олія для нігтів і кутикули.
Зазвичай терапію необхідно проводити не більш ніж три місяці. Набір для японського манікюру рекомендується використовувати не тільки прихильникам поексперементувати над своїми нігтями, а й навіть чоловікам. У разі правильного та регулярного, не побоюючись цього слова, лікування, результат не змусить себе довго чекати. Нігті перестануть розшаровуватися, зовнішньому вигляду повернеться характерний, здоровий глянець. А ось із такими нігтями вже можна буде робити все що завгодно. Найголовніше, що використовувати японський манікюр можна в домашніх умовах, не маючи будь-яких додаткових навичок, знань чи навичок. Бути красивою та мати здорові нігті, докладаючи мінімум зусиль і витрат, можна вже сьогодні!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
nata121234
nata121234
Супер-продавець
Черкаси
93% виконаних замовлень
Була