Всі категорії
Додати товар

Професійна пилка для педикюру терка srr ped egg з ручкою пемза

110 грн
Опис

Ped Egg (Пед Егг) – набір для догляду за ступнями, для видалення мозолів та сухої шкіри на Ваших ногах. Це подібно до професійного санаторно-курортного лікування, але тільки у себе вдома! Швидкий спосіб зробити ступні гладкими та здоровими.

Тертка для педикюру Пед Егг з ручкою (Ідеальні ніжки Ped Egg) - найновіший і найшвидший спосіб зробити Ваші ноги гладкими та здоровими! Секрет набору Ідеальні ніжки Ped Egg з ручкою - це точність спеціально розроблених мікропластин, що шліфують, які швидко видаляють мозолі і мертву шкіру, що дає можливість виглядати ногам неймовірно; після педикюру їхня поверхня нагадує шкіру маленького немовляти.
Легкий і простий у використанні! Лезо з нержавіючої сталі є безпечним і не викликає подразнень та болю. У Вашому будинку завжди буде чисто, адже всі обрізані частини потрапляють у спеціальний контейнер.
Використовує понад 135 шліфуючих мікропластин.

Перед першим використанням
Слід розкрутити набір Ідеальні ніжки Ped Egg with handle, розсунувши верхню та нижню кришки. Далі необхідно прикріпити насадку з мікропластинами з нержавіючої сталі, закривши верхню кришку.
Застосовуйте набір лише на чисту та суху шкіру.
Використання:
Після зняття нижньої захисної кришки тримайте Ped Egg with handle надійно в долоні і ніжно натискайте на потрібну ділянку шкіри. Почніть з області мертвої шкіри, що найбільш огрубіла, яку хочете видалити і ковзаєте набором ідеальні ніжки Ped Egg with handle повільно вперед, назад і вздовж.

Як тільки Ви досягли бажаного ефекту, зніміть верхню кришку з набору і викиньте віддалені частини у відро для сміття.
Швидке відправлення – всі підтверджені замовлення до 14:00 відправляються на день замовлення.
Доставка і оплата:
- Безпечна оплата.
- Укрпоштою на повну передоплату.
- Нова пошта по передоплаті або повна оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой