Всі категорії
Додати товар

Єгипетський розчин колломак. від мозолів, папілом шкіри (бородавки, загострені...

280 грн
Опис

Тільки оригінальні засоби з Єгипту!
Купую засіб особисто в Єгипті, зберігши всі чеки з аптеки.

СКЛАД І ФОРМА ВИПУСКА:
Розчин для зовнішнього застосування.
Флакон 10 мл.
Кислота саліцилова 2 г
Кислота молочна 0,5 г
Полідоканол 0,2 г
Інші інгредієнти: дибутилфталат, етилцелюлоза, ацетон.
ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВОЙСТВА:
Коломак — кератолітичний препарат. Саліцилова кислота має кератолітичну дію, має слабку протимікробну активність. Молочна кислота сприяє хімічній деструкції бородавок. Полідоканол має місцеву анестезувальну дію й склерозувальний ефект, що запобігає рецидиву захворювання.
ПОКАЗАНИЯ:
мозолі, ороговіння шкіри, папіломи шкіри (бородавки, загострені кондиломи), гіперкератоз, зокрема ладонно-підошовний, гіперкератоз під час псоріазу.
ЗАСТОСУВАННЯ:
на уражені зони шкіри наносити 1 краплю р-ра Коламак 1-2 рази на добу. Під час підошовних бородавках, гіперкератозах стоп тепла ніжна ванна підсилює терапевтичний ефект. Тривалість лікування встановлюється індивідуально залежно від ефективності препарату.
Для дорослих максимальна доза Коломака становить 10 мл/добу, що відповідає 2 г саліцилової кислоти на добу. Зазвичай, через 3-4 дні можна видалити мозолі та омозолілості після прийняття теплої ножної ванни.
Для дітей віком від 2 років максимальна доза Коломака становить 1 мл/добу, що відповідає 200 мг саліцилової кислоти. Не допускати перевищення цієї дози. Не треба обробляти кілька ділянок шкіри одночасно.
Під час застосування препарату в максимальній добовій дозі в дорослих і дітей тривалість лікування не має перевищувати 1 од. Під час лікування омозолілості курс становить 3-4 дні.
ПРОТИВОПОКАЗАННЯ:
підвищена чутливість до саліцилової кислоти, саліцилатів або інших компонентів препарату.
Батьківщини, бородавки на волосистій частині голови, бородавки на слизових оболонках і обличчі.
Порушення функції нирок (нижкова недостатність).
Дитячий вік до 2 років.
ПОБІРНІ ЕФЕКТИ:
під час застосування полідеканолу були окремі повідомлення про легкі системні алергічні реакції. Іноді — реакції гіперчутливості, місцевий подразнення шкіри, в окремих випадках — локальні шкірні прояви під час контакту з препаратом (палювання, почервоніння).
ОСОБЛИВОСТІ ДОКАЗАННЯ:
Застосування в період вагітності та годування груддю. У період вагітності Коломак допускається наносити тільки на невеликі зони шкіри (не більш ніж 5 см2) для видалення бородавок і ороговілостей.
Під час використання Коломака за призначенням лікаря можливе продовження годування грудьми в процесі лікування препаратом. Необхідно уникати випадкового потрапляння препарату в організм грудної дитини під час контакту з обробленими поверхнями тіла матері.
Діти. Препарат не треба використовувати в дітей до 2-річного віку.
Здатність впливати на швидкість реакції під час керування транспортними засобами або роботу з іншими механізмами. Не впливає.
ВАЗІМОДІЯ:
саліцилова кислота може збільшувати проникність шкіри для інших лікарських засобів місцевого застосування й у такий спосіб підсилює потрапляння цих речовин в організм.
Крім того, саліцилова кислота може посилювати побічні дії мерексату та гіпоглікемізувальну дію пероральних протидіабетичних препаратів — похідних сульфонілмочевини.
ПЕРЕДОЗУВАННЯ:
під час зовнішнього застосування препаратів саліцилової кислоти можливе місцеве подразнення шкіри та розвиток інтоксикації.
Лікування: у разі місцевого подразнення шкіри досить видалити препарат, у разі інтоксикації — лікування симптоматичне.
УСЛОВЕ ЗБЕРІГАННЯ:
зберігати за температури не вище 25 °C.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари