Всі категорії
Додати товар

Рослинний комплекс для нігтів проти грибка dr. kralle

460 грн
Опис

Представляємо вам Pedi Saver - корейський протигрибковий відхід від Dr. Kralle – засіб, який переверне вашу турботу про здоров'я нігтів на ногах і на руках теж.
Dr.Kralle Pedi Saver - це сироватка, що має антибактеріальну, протизапальну та стерилізуючу дію для профілактики та догляду за нігтями від проблем, включаючи шкідливі бактеріальні інфекції.
Це сироватка, яка позбавляє мікробів за допомогою так званої «системи міхур-струм-струм». Нанесення 1-2 крапель продукту на пошкоджені нігті на руках або ногах за допомогою піпетки призводить до утворення білих бульбашок, які стерилізують та вбивають мікроби.
PEDI SAVER - засіб для лікування грибка нігтів з ефектом бульбашкового душу. Цей продукт розроблений експертами з Південної Кореї та містить унікальний комплекс із шести активних натуральних інгредієнтів і може усунути та запобігти грибку, а також забезпечити харчування та вологу.
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil - це найпотужніший антисептик, який був використаний століттями для лікування грибкових інфекцій, проникає глибоко в нігтьову пластину, усуваючи та запобігаючи грибковим інфекціям.
Rosa Damascena Extract та Centella Asiatica Leaf Extract сприяють загоєнню та зміцненню нігтів. Ваші нігті стають міцнішими та стійкішими до пошкоджень.
Ефективне харчування ваших нігтів забезпечує Eucalyptus Globulus Leaf Extract, який зволожує та відновлює сухі та ламкі нігті. Має протизапальну, ранозагоювальну, місцеву анестезуючу, а також в'яжучу і тонізуючу властивості.
Propolis Extract утворює захисний бар'єр на нігтях, запобігаючи рецидивам грибкових інфекцій, має бактерицидну та бактеріостатичну дію, гальмує зростання вірусів, має протизапальну дію, посилює імунітет.
Houttuynia Cordata Extract допомагає зняти запалення та дискомфорт, пов'язаний з грибковими інфекціями, виявляє виражену протизапальну та антимікробну дію, інгібує вироблення шкірного жиру, надає зволожуючу дію на шкіру.
Centella Asiatica Leaf Extract знімає запалення та загоює рани при дерматологічних захворюваннях та зміцнює імунітет.
Сироватка може відновити пошкоджений ніготь та запобігти інфекції, захистити нігті на ногах за допомогою поживних речовин, а також забезпечити живлення та зволоження. Допомагає нормалізувати знебарвлення та зовнішній вигляд нігтів на ногах.
PEDI SAVER був визнаний безпечним та професійним у ході клінічних випробувань та довів відсутність подразнення шкіри, антибактеріальні властивості та протигрибковий ефект.
Подбайте про своїх хворих і заражених грибком нігтях на ногах за допомогою PEDI SAVER.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Вид:
Сироватка
Застосування:
Для догляду Для живлення Для зволоження Для зміцнення Для росту

Схожі товари