Всі категорії
Додати товар

Полуниця олія масло для ногтей и кутикулы в карандаше разные ароматы probeauty

30 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 5 мл.
Різні аромати в наявності (уточнюйте на момент покупки):
Алое, ананас, вишня, полуниця, лимон, м'ята, яблуко.
Зручний м'який пензлик для нанесення. Унікальний натуральний комплекс, що містить у своєму складі екстракт примули, сафлорова олія, кальцій, протеїни шовку, пантенол та вітаміни A, D, B5, E. Олія ефективно пом'якшує та зволожує кутикулу, запобігаючи її активному зростанню. Має поживну, зволожуючу та зміцнювальну дію на шкіру та нігті, допомагає позбутися розшаровування нігтів, пом'якшує пошкоджену суху шкіру кутикули. При регулярному використанні стимулюється зростання здорових і міцних нігтів. З тюбика олія видавлюється на пензлик за допомогою відкручування.
Спосіб використання: зручним пензлем нанести олію і втирати в кутикулу та нігті до повного вбирання. Рекомендується використовувати 3-4 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 5мл

Схожі товари