Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Baehr nagelfalz-öl олія для нігтів 7 мл

510 грн
Опис

❤️BAEHR Nagelfalz-Öl - олія для нігтів і шкіри з вмістом ефірних олій - унікальний засіб, який доглядає за нормальними і пошкодженими нігтями. При регулярному застосуванні олія сприяє регенерації тендітних, тонких, ламких і розшарованих нігтів.

Олія паростків пшениці, амінокислоти, мікроелементи та інші високоактивні компоненти і вітаміни сприяють зростанню здорових нігтів. Ефірні олії, що входять до складу засобу, виконують функції протизапального і антисептика, загоюючу, бактерицидну і фунгіцидну функції. Сприяють зникненню мікротріщин. Олія застосовується для профілактики подразнень на шкірі і вростання нігтів. Олія ефективна у використанні при оніхолізисі. Додатково захищає від грибкової інфекції. Активні компоненти: олія паростків пшениці, ефірні олії евкаліпта, сосни, чебрецю, олія чайного дерева, ефірна олія цейлонської цитронелли, камфорна олія, ментол.

Спосіб застосування: наносити щодня двічі на день.

Об'єм: 7 мл

Склад: Aqua (Вода), Triticum Vulgare Germ Oil, Alcohol denat., Lanolin Cera, Citronella Oil, Menthol, Kampfer, Xanthan Gum, Geraniol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Linalool, Citral, Farnesol, Coumarin, Benzyl Benzoate.

Термін дії 12 міс після відкриття!!! Дату виготовлення виробник не вказує на упаковці!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svitlana55
SvitCare
Супер-продавець
Луцьк
97% виконаних замовлень
Була