Всі категорії
Додати товар

💥 топ без липкого шару окси - 15 мл. 💥 oxxi top coat no-wipe для гель-лаку - фінішне покриття

135 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся і перед замовленням почитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу та доставки.
--------

Top No-Wipe від OXXI Professional – це глянсове фінішне покриття трифазної гелевої системи без залишкового дисперсного шару. Виробникам OXXI Professional вдалося довести формулу цього покриття практично до досконалості, якість матеріалу, як і всієї лінійки товарів Оксі, відмінна. Топ без дисперсного шару OXXI Professional має дуже виражений блиск скла, або, як його ще називають, ефект мокрого глянцю.

Топ No-Wipe від OXXI має найвищі показники шкарпетки та міцності, він надійно фіксує всі попередні шари, захищає покриття від утворення відколів, тріщин або відшарування, додатково зміцнюючи нігтьову пластину.

Крім того, топ без липкого шару від OXXI відрізняється своєю кристальною прозорістю, він не жовтіє і не каламутніє ні при полімеризації, ні під час носіння, зберігаючи свіжість і якість кольорів та покриття повністю до зняття. Консистенція матеріалу ідеальна, зручний вбудований пензлик флакона дозволяє без будь-яких труднощів наносити і розподіляти його на нігті. Топ No-Wipe від OXXI чудово підходить як для майстрів манікюру, так і для використання у домашніх умовах.
Завдяки тому, що топ No-Wipe не має залишкового липкого шару, він ідеально підходить для застосування пігментів, або, як їх ще називають, втирання, що не потребує змішування з матеріалом: дзеркальних, перлових, хромових, хамелеонів і т.д.

Технологія нанесення:
Наносите топ OXXI Professional обов'язково покриваючи всю поверхню нігтьової пластини. Не повинно залишитися місць, які не покриті фінішним покриттям. Просушуйте в УФ лампі 3 хвилини або в LED лампі - 60 сек. (Щоб покриття достеменно якісно просохло).
Завершальний етап, який зробить процедуру манікюру завершеною - це нанесення масла для кутикули і легке втирання його в нігтики, кутикулу та зону навколонігтьових валиків.

-------
Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари