Всі категорії
Додати товар

Clearblue монітор фертильності. тест на овуляцію цифровий. для зачаття. пишноти.

2500 грн
Опис

Монітор фертильності. Робочий. Від батарейок 4 шт АА. (не входять)Без смужок. Оригінал. Дезінфікований. Можливий Торг.

Правила тестування:

Тести необхідно починати робити за кілька днів до передбачуваної овуляції, або за 17 днів до передбачуваних місячних за будь-якої тривалості менструального циклу. На піку рівня ЛГ діагностична смужка стає найяскравішою (див. графік), що і слугує сигналом для активного статевого життя в найближчу добу. Діагностичні смужки за яскравістю в різних жінок різні — у когось вони лише наближаються за кольором до контрольної, а в когось набагато перевершують їх у яскравості.
Тестування має проводитися щодня приблизно в один і той самий час удень.
Перед тестуванням необхідно утриматися від сечовипускання впродовж 4 годин і не пити великої кількості рідини.
Під час використання тест-смужки, її необхідно занурити в ємність із сечею до зазначеної лінії на 5 секунд.
Під час використання струменевих тестів необхідно тримати діагностично-стичний кінчик тіста під струменем сечі впродовж 5 секунд. Тест потрібно тримати практично вертикально. Можна також зібрати сечу в чистий сухий посуд і помістити абсорбувальний кінчик у сечу, але вже на 20 секунд.
Під час використання будь-яких тестів: остаточно оцінювати результат необхідно за 10 хвилин після тестування, але не пізніше 30 хвилин (можуть з'явитися помилкові смуги висихання).
На ринку до деяких тестів є цифрові прилади («ClearBlue — тест на овуляцію цифровий», "Clearblue Easy Fertility Monitor"), що допомагає правильно інтерпретувати результати тестування. Тест-смужки вставляються в корпус приладу і вже він повідомляє точну відповідь — «так» (викидання ЛГ відбулося) або «ні»; фертильний сьогодні день або "безплідний".

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий

Схожі товари