Всі категорії
Додати товар

Пластир знеболювальний з отрутою скорпіона, гірчичник

250 грн

розпродаж до 25 Травень

205 грн
Опис

Трансдермальні («транс» - через, «дерма» - шкіра) пластирі забезпечують швидке доставлення необхідних компонентів через шкіру. Трансдермальний метод дозволяє домогтися максимальної концентрації корисних речовин в зоні хворого органу, на відміну від таблеток і капсул, що проходять через шлунок і печінку. Пластирі завоювали популярність, бо вони прості у використанні, доступні за ціною, а по ефективності перевершують навіть сильнодійні ліки.
Виробник пластиру на основі природних речовин з отрутою скорпіона - китайське високотехнологічне підприємство Liyang Hongchao Trading Co., Ltd., яке спеціалізується на дослідженнях, розробці і виробництві виробів для профілактики і оздоровлення, використовуючи багатовіковий досвід традиційної китайської оздоровчої системи.
Пластир з отрутою скорпіона покращує кровообіг, має знеболювальну і профілактичну дію, знімає набряклість, покращує обмін речовин. Як допоміжний засіб, використовується при артриті, поліартриті, артрозі колінних суглобів, п'яткових шпорах, травмах при падіннях. Він дуже ефективно бореться з больовим симптомом і знімає запалення. Дуже добре допомагає при болю в хребті, суглобах, м'язах, зв'язках і т.д. Справляється з болями в колінному суглобі, в попереку, при запаленні сідничного нерва, періартриті плеча. Поліпшується рухливість, йде скутість.
Основні больові зони, при яких застосовується пластир з отрутою скорпіона:

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beauty_shops
beauty_shops
Супер-продавець
82% виконаних замовлень
Була