Всі категорії
Додати товар

Дошки садху з крученими цвяхами "радіонікс"

3500 грн -43% 2000 грн
Опис

Радіонікс - потужна карта захисту від будь-якої психічної чи магічної енергії будь-якого походження. Заснований на пресі Соломона, з моменту свого створення має величезну силу в езотеричних діях. Бореться зі злими енергіями та злими справами. Допомагає прийняти рішення.
Отримай відмінне самопочуття — витрать всього 10 хвилин в день. Стояння на Дошці Садху це бадьорість, енергія і здоров'я для Вас і Вашої родини.
Секрет, відомий древнім мудрецям, про який тепер знаєте і Ви. Телефонуйте прямо зараз — і розкриєте секрет довголіття і здоров'я древніх йогів.

Так само це відмінна ідея для подарунка другу, колезі, шефу, приятелю.

Ідеальний спосіб розвинути внутрішній жар, досягти швидкого прогресу в практиці, зміцнити волю і витримку!

Дошка Садху (традиційна дошка з цвяхами) — цеце майже ідеальний спосіб розвинути внутрішній жар Тапаса, і досягти швидкого прогресу в практиці аскези, а для людини, якій ці завдання здаються непотрібними, дошка є гарною можливістю зміцнити волю і витримку, а так само легко і швидко навчиться втілювати свої наміри та мрії у життя.
Відомо, що на стопі є точки — проєкції всіх внутрішніх органів, і, впливаючи на них, ми ефективно впливаємо на роботу організму. Стояння на цвяхах впливає на рефлекторні точки стопи, стимулюючи та балансуючи загальний стан внутрішніх органів і організму в цілому, знімає нервовий стрес, втома, психоемоційне збудження, заспокоює нервову систему, покращує обмін речовин і зміцнює захисні сили організму. Швидко підвищується працездатність і покращується швидкість мислення. Стояння на Дошці з цвяхами у фізіологічному плані автоматично налаштовує організм на корекцію ваги, значно покращує роботу всіх органів малого таза, яєчників, нирок і надниркових залоз і сприяє зниженню варикозного розширення вен. Такий масаж стопи необхідний як хворим, так і здоровим людям, піклується про стан свого імунітету і нервової системи. Можна вилікувати остеохондроз, радикуліт, люмбаго, міозит, багато інші захворювання.

Метод експлуатації дуже простий, потрібно босими ступнями простояти на дошці одну хвилину, формуючи своєю увагою на обличчі усмішку і розгладжуючи страдницьку міну мученика, якщо вона спонтанно виникає. Приблизно через 15-20 секунд дуже хочеться цвяхів зійти, але потрібно себе утримати. Ефект настає відразу. Серйозні зміни можуть початися вже з першої спроби, і незабаром ви забудете, що таке лікарі та аптеки! В залежності від задачі на Дошці можна стояти та кожен день по декілька разів, і щоденно вранці, поступово збільшуючи час стояння на Дошці, можна раз на тиждень, можна раз в місяць, можна раз в пів року, а можна раз в житті.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize