Всі категорії
Додати товар

Круглый ролик-массажер для талии, брюшных мышц, кольцо, зажим для ног w3

650 грн
Опис

1.Наш багатофункціональний масажер для ніг можна використовувати не тільки для масажу ніг, але і для масажу інших частин всього тіла, таких як руки, живіт, шия, спина, сідниці і т.д.

2. Цей круговий масажер може стискати та розминати тіло у всіх напрямках, щоб допомогти усунути зайвий целюліт та жир, а також допомогти вам схуднути в ногах та надати форму згинам.

3. 14 м'яких гумових роликів приємні на дотик і обертаються у всіх напрямках. Безболісний масаж не пошкоджує шкіру, глибоко масажує тіло та ефективно стимулює меридіани.

4. Регульована конструкція на 180° дозволяє масажеру легко адаптуватися до різних кіл ніг і кількох частин, а діапазон масажу ширший.

5.Дві знімні незалежні ручки можна використовувати для гнучкого масажу кількох частин тіла, їх легко носити з собою, що дозволяє масажувати та розслаблятися у будь-який час та в будь-якому місці.

6. Масажуйте протягом 5 хвилин щодня, щоб зняти фізичну втому, зменшити болючість м'язів, покращити кровообіг, підтягнути та зміцнити шкіру, а також покращити вигини тіла.

Технічні характеристики:

Колір зелений

Функція: схуднення, йога/розминка, формування фігури.

  Розмір: 27*6,5*31,7 см.

Є НАЛОЖЕНИЙ ПЛАТІЖ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
15% виконаних замовлень
Була