Всі категорії
Додати товар

Комплект ортопедична подушка під спину lagodrive, підголівник lagodrive

2888 грн
Опис

Неприродне положення хребта створює навантаження на поперек і посилює болі, спричинені защемленням нервів, хребетних гриж, спазмуванням м'язів спини та шиї.

Ортопедична подушка під поперек Lago Comgort м'яко підтримує вашу спину під час тривалої поїздки. Усуне печіння і біль у спині та забезпечить максимальний комфорт вам і вашим пасажирам.

Подушка зроблена з Memory Foam, матеріалу, який приймає будь-яку форму тіла, незалежно від зросту і ваги водія.

Властивості матеріалу такі, що він легко приймає форму тіла, яке тисне на нього, але при цьому залишається настільки пружним, щоб підтримувати поперек водія в природному положенні.

Memory Foam не псується з часом, не просідає і не деформується. Роками тримає форму і м'яко підтримує спину, повторюючи будь-які вигини тіла і водійського сидіння.

Спеціально розроблена анатомічна форма подушки враховує всі особливості фігури людини і дає змогу використовувати її для будь-яких типів сидінь автомобілів і людям будь-яких габаритів.

Подушка підтримує анатомічно правильний вигин хребта, завдяки чому відсутнє навантаження і напруга в поперековому відділі.

Підголівник для водія

Тривале сидіння за кермом створює напругу в шиї, м'язах рук і спини. Водійський підголівник Lago Comfort створений для того, щоб надати підтримку шийному відділу в необхідних точках і усунути ці неприємні симптоми.

Водій може повністю впертися в підголівник. Матеріал Memory Foam приймає вагу голови на себе, формуючи необхідний для підтримки і розвантаження шиї упор.

Підголівник зроблено з Memory Foam, матеріалу, який приймає будь-яку форму тіла, незалежно від зросту і ваги водія.

Властивості матеріалу такі, що він легко приймає форму тіла, яке тисне на нього, але при цьому залишається настільки пружним, щоб підтримувати поперек водія в природному положенні.

Memory Foam не псується з часом, не просідає і не деформується. Роками тримає форму і м'яко підтримує шию, повторюючи будь-які вигини тіла і водійського сидіння.

Спеціально розроблена анатомічна форма підголівника враховує всі особливості фігури людини і дає змогу використовувати її для будь-яких типів сидінь автомобілів і людям будь-яких габаритів.

Підголівник підтримує анатомічно правильний вигин хребта, завдяки чому відсутнє навантаження і напруга в шийному відділі.
більше на сайті ************************

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize