Всі категорії
Додати товар

Пояс для схуднення hot shapers pants neotex, пояс для схуднення живота та талії,...

59 грн
Опис

Моделюючий поясHOT SHAPERS NEOTEXдля схуднення чудово працює під час повсякденної діяльності:
удома;
під час відпочинку;
на прогулянці;
під час виконання будь-яких фізичних навантажень.
РОЗМІРИ ПОЯСУ в див. Hot Shapers:
S: 64-70см
M: 71-75см
L: 76-80см
XL: 81-85см
Інноваційний неопреновий пояс HOT SHAPERS NEOTEX допоможе:
скинути зайві кілограми;
покращити результати тренування;
позбутися зайвого жиру на талії та животі;
прискорити потовиділення цих частинах тіла.
Ви хочете позбавитися зайвої ваги і зробити своє тіло струнким, підтягнутим і красивим без суворого дотримання раціону харчування та завзятих тренувань? Чи, можливо, ви регулярно тренуєтеся, але результати на даний момент не такі відчутні, як вам хотілося б? А може вам важко відновити форму після пологів?
Неопреновий пояс HOT SHAPERS NEOTEX позбавляє зайвого жиру в 4 рази швидше!
Цей дивовижний пояс, що моделює, для схуднення розроблений з використанням “розумної” тканини Neotex. Це технологія, яка підвищує температуру тіла, внаслідок чого швидше спалюється жир. Коли ви його носите, ваш організм потіє вчетверо більше! Для досягнення найкращих результатів носіть пояс кожен день. Чим частіше ви його носите, тим кращий результат!
Інструкція по застосуванню: пояс рекомендується носити не більше 2-х годин поспіль (не за добу, а саме безперервної дії пояса), після обов'язково потрібно зробити перерву (30 хв – 1 година) – це обумовлено тим, що тепло, яке накопичується під поясом проникає не тільки в підшкірний жир, а також усередину організму. Так само пояс має ефект, що стягує. Щоб уникнути перегріву органів і порушення кровообігу, потрібно робити перерви між застосуванням поясу Hot Shapers.
Прання: ручне.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize