Всі категорії
Додати товар

Лікувальний ортопедичний коректор фіксатор бандаж великого пальця ноги

255 грн -8% 235 грн
Опис

Ортопедичний коректор великого пальця ноги FROM FOOT — фіксатор шини кісточки на нозі з регульованим розміром Білий — це шина-бандаж, основна сфера застосування якої полягає в коригуванні неправильного положення великого пальця стопи.

Шина переважно розрахована на післяопераційне застосування, як виріб, що позитивно впливає на тривалість періоду реабілітації, а також як профілактичний засіб, оскільки під час систематичного використання знижує ризик виникнення і розвитку артрозу. Після оперативних втручань FROM FOOT закріплює результати позитивних змін. Під час використання FROM FOOT нога залишається повністю рухомою, позаяк виріб не заважає природним рухам і циркуляції крові в нижніх кінцівках.

Коректор великого пальця стопи FROM FOOT акуратно ссуває великий палець, щоб скинути напруження та дискомфорт під час сну. Зручний, безпечний і високоефективний. Його застосовують педіатри та ортопедичні хірурги в усьому світі. Є регулювання для зручного встановлення.

Просто надіньте, налаштуйте за допомогою липучки, і відчуйте миттєве полегшення.

FROM FOOT дає змогу без операції, у домашніх умовах випрямити великий палець ноги та зняти хворобливі відчуття в суглобі. Просто одягайте цю шину на ногу щовечора і лягайте з нею спати. Після пробудження зніміть шину з ноги. Ось і все, що Вам потрібно зробити для випрямлення великого пальця ноги та профілактики розвитку бурситу.

Переваги коректора великого пальця стопи:

- рекомендації ортопедів;
- універсальний розмір підходить для всіх розмірів стопи більшості людей;
- форма шини пристосована до анатомічної будови стопи людини та комфортно до неї прилягає;
- регульована система обв'язування, з використанням ремінця на липучці, дбайливо вирівнює великий палець ноги;
— м'яка регульована тканина на шині захищає подразнену шкіру ноги та поглинає тиск, що чиниться на суглоб великого пальця.

Ви спите, а біль проходить і палець випрямляється.
Щоб досягти необхідного ефекту з керування великого пальця ноги, у початковій стадії бурситу буде досить одного — трьох місяців щоденного застосування шини, а в важчих випадках від трьох до п'яти місяців.

У перші дні застосування шини можуть виникнути хворобливі відчуття в суглобі великого пальця. У такому разі використовуйте шину по одному — дві години на день, не випрямляючи палець повністю. Коли біль пройде, можна буде збільшувати час носіння шини та кут випрямлення великого пальця.

За кілька місяців "шишка" на великому пальці ноги неабияк зменшиться. Перед прийняттям остаточного рішення про використання шини, проконсультуйтеся з лікарем, чи не перебуває викривлення пальця в пізній стадії, коли профілактика марна.

Застосування коректор великого пальця стопи FROM FOOT:

- у разі болю великого пальця ноги, на ньому з'явилася так звана "шишка або кісточка";

- якщо носіння взуття приносить неприємні відчуття й біль;

— якщо великий палець ноги сильно іскравився, і Ви не хочете робити дорогої операції.

Внимание! Невеликий дискомфорт біля основи суглоба великого пальця показує на ефективність коректора, але він не має бути занадто сильним, щоб порушити ваш сон.

Комплектація
- коректор великого пальця стопи FROM FOOT — 1 шт.;
- паковання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари