Всі категорії
Додати товар

Тест-смужки для глюкометра one touch select plus, 50 шт

450 грн -12% 400 грн
Опис

Нові тест-смужки ВанТач Селект Плюс призначені для використання із глюкометром OneTouch Select Plus Simple® (ВанТач Селект Плюс Сімпл), для кількісного вимірювання рівня глюкози (в крові для самоконтролю цукрового діабету. Без кодування.

Тест-смужки OneTouch Select® Plus (ВанТач Селект Плюс) - точність, якій можна довіряти! Тест-смужки надійно захищені від зовнішніх впливів, використовують крихітну краплю крові для аналізу - всього 1 мікролітр. Тест-смужка сама втягує зразок крові за принципом капіляру, і результати готові вже за 5 секунд. Точність доведена 5-річними клінічними дослідженнями та повністю відповідає новішому Міжнародному стандарту точності IS**********. Не потребують кодування.

Глюкоза, що міститься в зразку крові, вступає в реакцію з ферментом тест-смужки ГЛЮКОЗООКСИДАЗОЮ з утворенням невеликого електричного струму.Сила цього струму змінюється залежно від рівня (концентрації) глюкози в зразку крові. Глюкометр OneTouch Select Plus Simple® (ВанТач Селект Плюс Сімпл) вимірює силу цього струму, обчислює рівень глюкози в крові та відображає на екрані глюкометра ваш результат

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари