Всі категорії
Додати товар

Портативний аерозоль для дітей і дорослих, безшумний аерозольний інгалятор, чашка для...

900 грн -6% 850 грн
Опис

Портативний аерозоль для дітей і дорослих, безшумний аерозольний інгалятор,
чашка для ліків великої місткості, з мундштуком і 2 масками, придатними для
дітей і дорослих, сірий

- 【Новітня технологія вібрації мікросітки】У цьому аерозолі використовується технологія мікропористих сіток для створення дрібного та прохолодного туману (<5 мкм). Дрібні частинки можуть потрапити безпосередньо в легені й ефективно та швидко всмоктуватися. Є два режими розпилення: сильний, середній і слабкий.3 шестерні дають змогу регулювати ступінь розпилення, а літні люди та діти можуть легко керувати перемикачем за допомогою однієї кнопки.
- 【Розумна автоматична зупинка】Наш розпилювач має захист від сухого опіку та може бути вимкнений без рідини. Щоб уникнути сухого опіку. Через 20 хвилин безперервного використання аерозольний розпилювач автоматично вимикається, щоб уникнути надмірного вдихання. 【Автоочищення】Натисніть і утримуйте впродовж 5 секунд, жовтий і зелений індикатори почнуть блимати та перейдуть в режим автоматичного очищення, щоб уникнути засмічення.
- 【Портативний безшумний аерозоль】Портативний мінібезшумний ультразвуковий аерозоль важить усього 76 грамів, його легко зберігати в кишені, сумочці, сумці для комп'ютера, і його можна легко використовувати навіть під час подорожей. Тихий, шум менш ніж 30 дБ, низький рівень шуму під час роботи, діти можуть навіть спати під час використання небулайзера.
- 【2 конфігурації живлення】Портативний аерозоль, що працює від 2 лужних батарейок АА (батарейки АА до комплекту не входять, необхідно купувати) або USB-кабелю, ідеально підходить для щоденних подорожей. Примітка: 1 Будьте обережні, не використовуйте USB-кабель під час вставлення акумулятора. 2 Акумулятори використовувати не можна, занадто висока напруга акумуляторної батареї призведе до згоряння машини.
- 【Підходить для будь-якого віку】Небулайзер постачається з насадками для обличчя для дорослих, насадками для обличчя для дітей і мундштуками. Ці три аксесуари, доступні у формі парового, сольового та фармацевтичного інгалятора, підходять для людей різного віку. члени сім'ї також можуть уникнути зараження, якщо використовувати їх окремо. 【Поради】Дистильована вода, очищена вода, ефірні олії та в'язкі рідини не підходять для використання з небулайзерами.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари