Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Безшумний ультразвуковий аерозоль, портативний аерозоль для дітей та дорослих,...

1200 грн
Опис

Безшумний ультразвуковий аерозоль, портативний аерозоль для дітей та дорослих,
аерозоль для лікування захворювань

- Безшумний та ефективний розпорошення: новітня безшумна ультразвукова аерозольна технологія, дрібні розпилені частинки (<3 мкм), висока ефективність розпилення, легко проникають у легені та бронхи, це ефективно для плавного дихання.
- НОВИЙ ДИЗАЙН НАКІНЕНОЇ ЧАШКИ: новий курсивний дизайн зменшує залишки ліків, зводить до мінімуму відходи ліків <0,1 мл, підвищує ефективність доставки ліків. Низький рівень шуму, супер тихий. Знімний стакан для ліків більш зручний для чищення та дезінфекції. Примітка: Будь ласка, ретельно очистіть лист для розпилення. Якщо його пошкоджено, він не зможе випромінювати туман.
- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я: астма, бронхіт, емфізема та інші захворювання легень є спеціалізованими небулайзерами та ідеально підходять для щоденних подорожей, очищають легені. Підходить для дітей, дорослих чи людей похилого віку
- Компактний і портативний аерозоль: дуже маленький і компактний аерозоль розміром всього (ШxГxВ) 51x58x124 мм. Цей портативний аерозоль можна брати із собою куди завгодно, що робить його ідеальним для дому, офісу та подорожей.
- ПРИМІТКА. Цей продукт використовується тільки для мінеральної та звичайної солоної води. Не використовуйте чисту дистильовану воду, інакше вона не працюватиме належним чином. Очистіть чашку з ліками відразу після використання, щоб уникнути засмічення залишками ліків. Не використовуйте порошкоподібні ліки (навіть розчинені), в'язкі або погано розчинні у воді ліки, ефірні олії, ліки від кашлю, рідини для полоскання рота.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize