Всі категорії
Додати товар

Портативний розпилювач biaoqinbo, назальний інгалятор, розпилювач з мундштуком та 2...

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Портативний розпилювач BIAOQINBO, назальний інгалятор, розпилювач з мундштуком
та 2 маски для малюків, дітей

- 【Технологія мікросіток】В інгаляторі-розпилювачі використовується технологія мікропористих сіток для створення тонкого та прохолодного туману. Розпилення та розмір частинок 3-5 мкм. Мінімізує відходи <0,01 мл, підвищує ефективність дозування. Для кращого збирання дрібних частинок.
- 【Регулювання однією кнопкою】Три рівнів інтенсивності (регульований об'єм туману), автоматичне очищення (натисніть і утримуйте протягом 5 секунд, індикатор блимає, увійдіть в режим автоматичного очищення, щоб уникнути залишків препарату), автоматичне вимкнення (розпорошення становить 20 хвилин). краще уникати сухого горіння, воно автоматично відключиться за відсутності рідких ліків або через 20 хвилин використання).
- 【Портативний/легкий та зручний】Настійно рекомендується розпилювач BIAOQINBO з міні-розміром, 11,5 см * 5 см * 4 см, 100 г + 5% (без аксесуарів), легко носити з собою в кишені, сумочці, сумці для комп'ютера, тому ви можете носити його в будь-який час і будь-де, де ви можете його використовувати. Ідеально підходить для поїздок та інших виїздів.
- [Тихий, безшумний та маловідходний]Портативний паровий інгалятор Створює дрібний туман для кращого поглинання дрібних частинок. Безшумна робота, рівень шуму лише 30 дБ, швидкість потоку: близько 0,2 мл/хв, ємність: макс. 10мл.
- 【Аксесуари + налаштування живлення】1 мундштук та 2 маски (для дітей та дорослих), 2 типи адаптерів живлення, зручні для поїздки додому, використовуйте 2 лужні батареї АА (батарейки АА в комплект не входять, їх необхідно придбати) або використовуйте USB-кабель .

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари