Всі категорії
Додати товар

Інгалятор handheld nebulizer model: un208

890 грн -27% 650 грн
Опис

Удосконалена технологія розпилення У цьому небулайзері використовується передова сітчаста технологія з 2800 мікроотворами, які створюють дрібний туман (розмір часток ≤ 4 мкм). Це забезпечує пряму доставку у легені, ефективно полегшуючи різні проблеми з диханням. Випробуйте покращення дихання та полегшення, роблячи повсякденну діяльність більш керованою як для дорослих, так і для дітей.
Один робочий режим, забезпечує дбайливе та ефективне розпилення, що підходить для дітей. Насолоджуйтесь універсальним та персоналізованим досвідом будинку.
Інтелектуальне світлове нагадування та режим самоочищення- Оцініть простоту використання нашого інтелектуального світлового нагадування, що пропонує чіткі вказівки для вибору режиму. Тривале натискання 5 секунд включає режим самоочищення, який можна використовувати щодня. очищення, щоб уникнути засмічення, а портативний небулайзер працює безперебійно за будь-яких обставин.
Ефективний тихий небулайзер. Наш небулайзер оснащений передовою німецькою технологією AI Chip забезпечує високоефективну роботу з рівнем шуму нижче 25 дБ. Випробуйте тиху та ефективну роботу, що забезпечує безперебійне розпилення, що ідеально підходить для користувачів різного віку, особливо для тих, хто шукає мирне розпилення.
Простота у використанні - Наш небулайзер портативний і зручний у використанні. Його ергономічний дизайн, доповнений скляною похилою для рідини, ефективно зменшує залишки рідини.
Небулайзер може працювати батарейок 2 АА (у комплекті не йдуть) або від кабелю DC 5V (у комплекті)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize