Всі категорії
Додати товар

Bauerfeind genutrain бандаж активний для коліна ⁇ комплект

1350 грн
Опис

Полная оплата на карту привата
відгуки в профілі

Комплект

Розмір 6,великий. A: 54-57 см,B:43-46 см (см, останнє фото)

Стан дуже гарний

Синій колір трохи світліший в житті

Активний бандаж для розвантаження та м'язової стабілізації колінного суглоба

Біль, відчуття нестабільності колінного суглоба, дискомфорт під час рухів — на жаль, такі порушення роботи опорно-рухового апарату знайомі багатьом. Для комфортного розв'язання таких проблем рекомендуємо GenuTrain®.

Полегшення болю
Надійна стабілізація колінного суглоба
Зниження тиску на колінну чашечку та зменшення болю в менсці
Анатомічна форма

GenuTrain® — це активний бандаж для розвантаження та м'язової стабілізації колінного суглоба. GenuTrain® — це унікальний продукт, конструкція якого постійно вдосконалюється з моменту його запуску на ринок 1981 року.

ЯК ПРАЦЮЄ БАНІЖ?
В основі роботи GenuTrain® лежить мікромасивна дія, яку бандаж має на зону колінного суглоба під час рухів. Це активує навколосуглобові м'язи та покращує кровообіг. Унаслідок цього зменшується болючість і дискомфорт, збільшується обсяг рухів, «доглядає» відчуття нестабільності в суглобі.

Одним із важливих елементів активного бандажу GenuTrain є спеціально розроблена еластична вставка Omega, яка охоплює надколільник («колінну чашечку»). У нижній частині вона забезпечена двома виступами та двома бічними крильцями. Виступи спрямовують мікромасажувальний ефект GenuTrain® на жирове тільце Гоффа (пом'якшувальне утворення в зоні колінного суглоба), а крильця впливають намени. Ці опції посилюють загальний вплив GenuTrain®.

Травми.
За гострих травм (побутих кілька днів/недель назад) GenuTrain допомагає швидше зняти запалення зони колінного суглоба — набряклість, випий у суглобі, біль, обмеження рухів.У разі застарілих травм (що мали місце кілька місяців або років назад) GenuTrain зменшує виразність симптомів запалення (що несе біль, дискомфорт під час навантаження) або позбутися їх повністю. Артроз.

У разі артрозу колінного суглоба GenuTrain зменшує виразність больових відчуттів. Це відбувається завдяки мікромасивальному ефекту, а також стимуляції рецепторів шкіри, унаслідок якої змінюється сприйняття болю.

Артрит, зокрема ревматоїдний.
У разі артриту GenuTrain покращує кровообіг у зоні суглоба та допомагає зняти запалення — зменшується набряклість, болючість. Також, стимулюючи проприорецептори, GenuTrain покращує локомотивну функцію суглоба та дає змогу зберегти або відновити об'єм рухів у колінному суглобі.

Ефект від GenuTrain® відчувається через 3-6 тижнів від початку носіння, хоча іноді може настати й раніше. Необхідно враховувати, що мікромасивальна дія бандажа дуже м'яка, тому GenuTrain варто носити як триваліший період — як у разі щоденної активності, так і під час занять спортом. Крім того, чим вища активність пацієнта, тим ефективнішим є GenuTrain, оскільки працює він переважно під час руху. Як і будь-який бандаж Train, GenuTrain® має бути підібраний за розміром.

Що довше на Вас залишається GenuTrain®, то вища його ефективність. Для того, щоб мати можливість носити бандаж якомога довше, він має бути максимально комфортним. Це забезпечується кількома чинниками:

легкий повітропроникний матеріал; послаблення країв бандажа (вони не врізаються в шкіру);спеціальне в'язання в підковленій ямці (запобігає подразненню від складок, що утворюються під час згинання коліна); легкість надягання (завдяки гнучким бічним вставкам);анатомічна в'язка (забезпечує повну відповідність GenuTrain формі коліна, сприяє максимальному приляганню його до ноги та запобігає сповзанню бандажа під час руху).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари