Всі категорії
Додати товар

Беруші для захисту слуху багаторазові imebobo

99 грн

розпродаж до 25 Травень

81 грн
Опис

Є можливість вибору кольору.

Високоефективне блокування шуму та щільне прилягання до контуру слухового проходу.
За даними досліджень, загальна тривалість слухового проходу приблизно дорівнює 2-2,5 см, він звужується в середину.
Зовнішня 1/3 ширша, внутрішня - вже, знаходиться в затверділій кістці і тому при використанні беруш невідповідної конструкції виникають відповідні відчуття.
Беруші iMebobo Pavlysh PA-PAK3RED спроектовані з урахуванням будівництва слухового проходу. Добре блокує звуки і не пошкоджує слуховий прохід.

Правильний час відновлення форми

Звичайні беруші після стискання дуже швидко збільшуються, перш ніж потрапити в слуховий прохід. Вам потрібно продовжувати натискати на них рукою, що впливає на їх використання. Беруші мають відрегульовану годину відновлення форми, щоб Вам було комфортно і зручно.

Текстура, м'яка та комфортна

У непоноцінних губках часто використовують дешеве сировину та неякісне обладнання, такі беруші мають низьку щільність, погану звукоізоляцію та некомфортні при носіні.

У берушах iMebobo Pavlysh PA-PAK3RED використовується губчаста формула ideafoam і майстерність виконання.

Найсильніший звукоізоляційний ефект і, незважаючи на тривале носіння, зручність у використанні.

Прості у використанні.

М'які беруші, зручні в носінні, без відчуття стороннього тіла, відкриті вуха. Вибраний губчастий матеріал з низькою щільністю, меншим зазором і більшим шумозаглушенням. Завдяки чому Ваш сон буде міцним до самого ранку.

Придатні для багаторазового миття для здоров'я та гігієни. Мити чистою водою, для висихання ставити у провітрюване місце, після висихання можете знову використовувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари