Всі категорії
Додати товар

Масажер-коректор постави power magnetic корсет для спини та корекції постави

130 грн
Опис

Лікування:

комплексне лікування та профілактика остеохондрозу;
Робота:

тривала сидяча робота;
Профилактика:

загальна профілактика захворювань хребта.
Магнітний коректор постави Power Magnetic Posture Support «EMSON» не тільки підтримує спину, допомагає випрямляти хребет. Усередині магнітного коректора постави EMSON уздовж хребта та попереку розміщені по 6 потужних магнітів, які створюють лікувальне магнітне поле, що сприятливо впливає на організм.

Корсет для спини EMSON можна носити впродовж усього дня й навіть залишати на ніч. Він зручно фіксується за допомогою пояса на липучці та регулюється за розміром. Коректор постави призначений як для чоловіків, так і для жінок.

Конструкція корсета Power Magnetic Posture Support EMSON добре продумана, відповідає медичним вимогам, забезпечує комфортне носіння.

Потужна магнітна підтримка постави корсет Power Magnetic Posture Support EMSON використовують у комплексному лікуванні та профілактиці остеохондрозу для профілактики захворювань хребта.

Корсет для виправлення постави не можна використовувати у разі підвищеного тиску, у разі індивідуальної магнітної нестерпності, під час вагітності, у разі шкірних і хронічних захворювань.

Корсет Power Magnetic Posture Support EMSON стирають слабким розчином мийного засобу та сушать у добре провітрюваному приміщенні

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари