Всі категорії
Додати товар

Метенол энантат iron generation methenolone enanthate

999 грн
Опис

Виключно оригінал.💯
Нові.
В наявнгсті 5-ть флаконів.
Ціна вказана за 1 шт.

Methenolone Enanthate (Метенолон Енантат) ідеально підходить як атлетам-початківцям, так і досвідченим культуристам

Iron Generation Methenolone Enanthate дозволяє домогтися якісного приросту сухої м'язової маси.

Діюча речовина розчинена на олеаті, який, у свою чергу, сприяє збільшенню періоду дії самого препарату. Протягом курсу введення ін'єкцій Methenolone Enanthate мускулатура крім збільшення свого обсягу буде сухою і рельєфною. Не будуть присутні видимі відкладення скупчень зайвої рідини в м'язах.

Метенолон энантат (Метенолона Енантат) є анаболічним стероїдом на основі dihydrotestosterone (DHT). Він використовується людьми, які дуже чутливі до естрогенних побічних ефектів. Препарат має нижчі естрогенні наслідки, ніж наприклад, нандролон.

Methenolone Enanthate не володіє ароматизуючим ефектом, тому він безпечний з боку естрогенних ефектів.

Methenolone Enanthate не пригнічує вироблення власного тестостерону організмом. Препарат Methenolone Enanthate рекомендований для спортсменів, які готуються до змагань. Ідеально підходить у період попередньої підготовки.

Стандартне дозування Methenolone Enanthate становить 75-150 мг на день. Ідеально комбінується з неароматизованими засобами, такими як Халотест, Мастерон, Болденон, Тестостерон Пропіонат або Тренболон. У такому випадку досягається оптимальна відповідність кількості набраної м'язової маси та її якості.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize