Всі категорії
Додати товар

❤️😱франція🇫🇷 вітамін е 400-санофі🌱 капсули м'які по 400 мг №30 у флаконі токоферол витамин е

90 грн
Опис

❤️ ПРОШУ УВАЖНО ЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ! ❤️

🌱 ПРОСРОЧКА. Термін придатності вказаний на упаковці до 12/2022, проте капсули не втратили свій зовнішній вигляд (не поплили), зберігались без потрапляння сонячних променів.
АБСОЛЮТНО НОВА УПАКОВКА, РОЗПАКУВАЛА БАНКУ ТІЛЬКИ ДЛЯ ФОТО ДЛЯ ПРОВІРКИ СТАНУ! Не приймала, адже забула про них. •
🌱 ЦІНА НА НИХ В АПТЕКАХ ЗАРАЗ У ДЕКІЛЬКА РАЗ ВИЩЕ, віддаю дешево!

🌱 Вітамін Е 400-Санофі капсули м'як. по 400 мг №30 у флак.

Склад
діюча речовина: токоферолу ацетат;

1 капсула містить 100 мг або 200 мг, або 400 мг токоферолу ацетату;

допоміжні речовини: олія рослинна, желатин, гліцерин (85 %), метилпарабен (Е 218), Понсо 4R (E 124).

Фармакологічні властивості
Фармакодинаміка.

Вітамін Е – жиророзчинний вітамін, який має високу антиоксидантну і радіопротекторну дію, бере участь у біосинтезі гема і білків, проліферації клітин та в інших найважливіших процесах клітинного метаболізму.

Вітамін Е покращує споживання тканинами кисню. Проявляє ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів.

Імуномодулюючий ефект вітаміну Е зумовлений стимуляцією Т-клітинного та гуморального імунітету.

Токоферол є незамінним для нормальних репродуктивних процесів: запліднення, розвитку плода, формування та функціонування статевої системи.

При дефіциті вітаміну Е розвиваються гіпотонія та дистрофія скелетних м’язів, міокарда, підвищується проникність та ламкість капілярів, розвивається дегенерація фоторецепторів, яка спричиняє порушення зору. Розвивається зниження статевої функції у чоловіків та порушення менструального циклу, схильність до викиднів – у жінок.

Дефіцит вітаміну Е може зумовити розвиток гемолітичної жовтяниці у новонароджених, а також синдром мальабсорбції, стеаторею.

Фармакокінетика.

Після всмоктування у кишечнику більша частина токоферолу потрапляє у лімфу та кров, швидко розподіляється у тканинах організму з переважним накопиченням у печінці, м’язах, жировій тканині. Найвища концентрація спостерігається у надниркових залозах, гіпофізі, статевих залозах, міокарді. Більша частина препарату виводиться з організму з сечею, частково – з жовчю.

。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
❶ Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
❷ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладний платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
❹ Justin - тільки повна оплата на карту!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?