Всі категорії
Додати товар

Ортез на шийний відділ хребта cervilastic sporlastic 2736, м'який шийний бандаж

700 грн
Опис

Ортез на шийний відділ хребта Cervilastic Sporrastic 2736, М'який шийний бандаж. Довжина 56 см, інші заміри на фото. Ціна на сайті 32 євро.

Показання:
Консервативне/піпераційне лікування
Травми шийного відділу («листова травма»)
Гострий або хронічний больовий синдром шийного відділу
Після операцій на міжхребцевих дисках
Ревматологічні захворювання шийного відділу
Особливості:
Підтримка та зняття напруги з шийного відділу
Розслаблення м'язів шиї завдяки зігрівальному ефекту
Анатомічна форма
Виїмка для гортані
Ступінь фіксації: середній
Довжина ортеза:
56 см. Анатомічна форма, регульована спеціальним ремінцем на липучці, пов'язка надзвичайно зручна, ідеально облягає шию й забезпечує їй стійкість. Повітропроникний матеріал бандажа приємно зігріває, розслабляючи м'язи шиї. Шини-комірники — незамінна ортопедична підтримка у разі різних травм або запалень. Шини-комірці особливо корисні після травм, а деякі з них є справжнім порятунком під час інтенсивних занять спортом. Ортопедична шина зручна, приємна та м'яка, але водночас забезпечує необхідну підтримку та стабільність. ЯК ВИБРАТИ ПРАВИЛЬНИЙ ШЕЙНИЙ ГРТЕЗ:

Під час вибору шийного ортезу важливо виміряти обвід і висоту шиї, щоб шийний ортез повною мірою відповідав своїй функції. Вимірявши окружність шиї, ви дізнаєтеся, якої довжини потрібен бандаж, і залежно від висоти шиї підберете найвідповіднішу для вас висоту бандажа. Висота шиї вимірюється від низу щелепи до вершини ключиці. Оскільки шийний бандаж регулюється за допомогою липучки, довжину бандажа можна відрегулювати на +-4 см. У мене в наявності тільки один бандаж-заміри на фото!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irisk...
iriska-mariska
Кривий Ріг
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари