Всі категорії
Додати товар

Масажер-коректор постави power magnetic корсет для спини та корекції постави

229 грн
Опис

Чудовий коректор постави для спини, підходить як для чоловіків, так і для жінок, підійде для випаровування постави, зручний у використанні та зберіганні. Вас турбують болі в спині та в хребті? Ви переживаєте через свою неправильне поставу? Пропонуємо Вам придбати Коректор постави магнітний Power Magnetic Posture Support "EMSON".Коректор постави з магнітами Emson створює магнітне поле, яке активує кровообіг і надає тонус м'язам, нормалізуючи водночас біоритми та усуваючи причини болю.Ви почуватиметеся абсолютно комфортно під час використання пояса для корекції спини Emson як удома, так і на роботі в офісі. Адже Emson виготовлений фахівцями-медиком з еластичного та тонкого матеріалу.

EMSON Power Magnetic Posture Sport дає змогу вносити певні корективи в положення хребетного стовпа і водночас утворює магнітне поле, за допомогою якого активізується кровообіг і відновлюється природний тонус м'язів. Результат роботи магнітного коректора яскраво проявляється в нормалізації основних біологічних процесів і поступовому позбавленні від причини болю.

Усередині магнітного коректора розташовується низка еластичних магнітів, що надають цілеспрямовану дію на зону хребта та попереку. Невелика вага, мінімальна товщина та непомітність під одягом є вагомими перевагами EMSON Power Magnetic Posture Support і дають змогу не знімати пристрій для підтримки постави впродовж дня.

Скрупульовано продумана конструкція магнітного коректора забезпечує повний комфорт, а сучасні еластичні матеріали відповідають усім необхідним медичним вимогам. Коректор постави робить його носіння гранично комфортним як для чоловіків, так і для жінок (пояс легко може одягатися під одяг поверх бюстгальтера).

Зручні ремінці та застібка-липучка дають можливість індивідуально встановлювати розмір магнітного коректора. А можливість прання та довгостроковість дії магнітів перетворюють пояс на універсальний і економний засіб для збереження постави хребта та здоров'я всього організму загалом.

Вплив магнітного коректора постави EMSON Power Magnetic Posture Suppor на організм:

• Знижує біль та набряки в зоні спини та хребта.
• Слугує активізатором кровообігу.
• Сприяє відновленню нормалізації життєвого тонусу м'язів.
• Перешкоджає появі остеохондрозу.
• Запобігає хворобам, пов'язаним із захворюванням хребта.
• Показання до використання магнітного коректора постави.

Лікування:
• комплексне лікування та профілактика остеохондрозу;

Робота:
• тривала сидяча робота;

Профилактика:
• загальна профілактика захворювань хребта.

Магнітний коректор постави Power Magnetic Posture Support «EMSON» не тільки підтримує спину, допомагає випрямляти хребет. Усередині магнітного коректора постави EMSON уздовж хребта та попереку розміщені по 6 потужних магнітів, які створюють лікувальне магнітне поле, що сприятливо впливає на організм.

Корсет для спини EMSON можна носити впродовж усього дня й навіть залишати на ніч. Він зручно фіксується за допомогою пояса на липучці та регулюється за розміром. Коректор постави призначений як для чоловіків, так і для жінок.
Конструкція корсета Power Magnetic Posture Support EMSON добре продумана, відповідає медичним вимогам, забезпечує комфортне носіння.

Потужна магнітна підтримка постави корсет Power Magnetic Posture Support EMSON використовують у комплексному лікуванні та профілактиці остеохондрозу для профілактики захворювань хребта.
Корсет для виправлення постави не можна використовувати у разі підвищеного тиску, у разі індивідуальної магнітної нестерпності, під час вагітності, у разі шкірних і хронічних захворювань.

Корсет Power Magnetic Posture Support EMSON стирають слабким розчином мийного засобу та сушать у добре провітрюваному приміщенні

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари