Всі категорії
Додати товар

Масажер банковий бездротовий

750 грн
Опис

Масажер для динамічної лазневої терапії поєднує в собі банальну терапію, швидке та безболісне зіскоблювання й масажну терапію. Дуже ефективний для масажу всього тіла та розслаблення.
Регульоване всмоктування й температура: банковий апарат підходить для спини, живота, плечей, ніг та інших частин тіла. Сила всмоктування -60кПа -0кПа.
Інтелектуальне виявлення операцій: після 20 хвилин безперервної роботи система захисту AI спрацьовує й автоматично вимикається, щоб захистити вас. На відміну від традиційного пристрою для банок, масажеру для лазневої терапії не потрібно запалювати банку, що безпечніше, і всі операції може виконувати одна машина. Ви можете легко зробити все це самостійно, без будь-якої допомоги. Продуманий продукт для домашнього використання.
Невеликий і портативний дизайн повторює вигин долоні. Вбудована акумуляторна батарея. Цей інструмент для скребкового масажу дасть змогу вам насолоджуватися професійним спа-масажем у будь-який час і в будь-якому місці, його легко носити із собою, підходить для сімейного використання й подорожей. Допоможе вам зняти втому будь-коли та будь-де.
У комплекті дві насадки. Колір червоний.
На глянсовій поверхні є потертості від транспортування.

Дивіться інші оголошення
Е2\2

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари