Всі категорії
Додати товар

Інсулінова помпа paradigm minimed mmt-715wws

20500 грн
Опис

Виробник: Medtronic

Торг

Продам інсулінову помпу Paradigm MiniMed MMT-715WWS. Купувалася 18.05.2018 року використовувалася упродовж двох років. Припиніть використання через зниження сімейного бюджету. Повністю в робочому стані, трохи потерта в зоні батареї.
Працює на мініпальчикових батарейках, заправляється інсуліном за допомогою резервуара, під'єднується до тіла через катетер (канюля) за допомогою трубочок. Може використовуватися як на дорослих, так і на дітей. Зручна в корекції споживання інсуліну та контролю рівня цукру в крові для діток і підлітків у період статевого дозрівання.
Також у подарунок йде: 18 шт. резервуарів, 3 канюлі minimed Silhouette, наклейки для надійнішого кріплення канюлі, ручка для встановлення канюлі та шкіряний чохол для кріплення помпи на штани тощо.

Опис:

Інсулінова помпа Медтронік Парадигм (Medtronik Paradigm) MMТ-715 виконує дозоване подавання інсуліну в інфузійних системах для постійного підтримування рівня цукру в крові на необхідному рівні. Вона максимально зручна у використанні. Завдяки мініатюрному розміру ви можете легко заховати її під одягом. Основна особливість, що відрізняється від молодшої моделі ММТ-712 — наявність меню російською мовою, що робить роботу з пристроєм максимально зручною.
Medtronic Paradigm MMT-715 здатна не тільки вводити інсулін в базально-болюсному режимі з точністю до 0,05 ЕД, але й забезпечена спеціальною програмою "Поміщник болюсу", яка автоматично розраховує необхідну кількість інсуліну на їжу та корекцію глікмії, з огляду на показники самоконтролю та плановану кількість вуглеводів у прийманні їжі. У ній можна точно вказати час дії інсуліну, що вкрай важливо для правильного автоматичного розрахунку необхідної дози на корекцію глікої.
Користувачі помпи MMT-715 можуть вводити в "Поміщник болюсу" показники глікемії нижчі, ніж 3,9 ммоль/л, що дуже зручно, на відміну від помпи ММТ-712, де цієї можливості не було.
Помпа MMT-715 повністю сумісна з WEB-програмою CareLink Personal, що дає змогу за допомогою спеціального пристрою CareLink USB перекачувати в інтернет і аналізувати всю інформацію, що зберігається в помпі (понад 3 місяці історії роботи приладу): можна передати дані з помпи лікаря в будь-якій точці планети, зберігати особисту історію багаторічну та вести електронний щоденник самоконтролю.
Крім можливостей, що стосуються введення інсуліну та стандартних функцій перегляду статистики введення інсуліну, у інсуліновій помпі передбачені такі додаткові можливості:
* Пристрій для автоматичного введення катетера;
* автоматичне нагадування через зазначений час після ін'єкції;
* автоматичне нагадування про інсулін, що закінчується;
* будильник (до 8 різних будильників);
* для сигналізації може використовуватися як звук, так і вібрація;
* можна під'єднати пульт дистанційного керування ММТ-503 і глюкометр.
* використання налаштувань користувача (збереження, видалення налаштувань, історія налаштувань)
* більше інформації на екрані: годинник, індикатор заряду батарейки,

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець