Всі категорії
Додати товар

Ортез великого лівого пальця bauerfeind (s.1)

350 грн

розпродаж до 16 Травень

280 грн
Опис

Ортез великого пальця від Bauerfeind

RhizoLoc стабілізує суглоб, якщо у вас лижний великий палець або остеоартрит. Шина для великого пальця надійно фіксує як основу суглоба великого пальця, так і сідлоподібний суглоб. З боковим вкладишем для регулювання ступеня стабілізації.

Спортсмени це знають, лижний палець. Падіння на руку з розведеним великим пальцем або неправильне захоплення м’яча призводить до того, що великий палець вигинається назовні. Внутрішня зв’язка (ліктьова колатеральна зв’язка) надмірно розтягнута або розривається. З одного боку, це викликає біль, а з іншого боку, існує ризик хронічної нестабільності , якщо травму не лікувати належним чином. Першим кроком завжди є знерухомлення великого пальця. Бажано це робити за допомогою відповідної шини, наприклад RhizoLoc від Bauerfeind.

Алюмінієва шина вбудована в шину великого пальця, яка фіксує як основу, так і сідлоподібний суглоб великого пальця. Ступінь стабілізації можна регулювати індивідуально за допомогою виступу на зовнішній стороні великого пальця.

Комфорт і свобода рухів

RhizoLoc пропонує ефективну терапію та хороший комфорт. Матеріал м'який і приємно легкий. Завдяки відкритій формі шини для великого пальця свобода рухів інших пальців не порушена, а комфорт при носінні приємно свіжий. Дихаючий матеріал і бічні перфорації також забезпечують хорошу вентиляцію.

Легке поводження

Ремені шини для великого пальця RhizoLoc можна широко розкрити, щоб ви могли легко потрапити в ортез, а потім закрити ремені іншою рукою. Розмір можна плавно регулювати відповідно до вашої руки.

Також при артрозі

У разі остеоартриту та запалення суглоба великого пальця та сідла іммобілізація може полегшити симптоми. RhizoLoc ідеально підходить для щоденного використання та надійно стабілізує великий палець.

Показання

Лижний великий палець
Перерозтягнення в основі великого пальця або сідлоподібного суглоба
Остеоартроз (ризартроз)
Запалення
Стан ідеальний. на великий лівий палець.
На О.зап'ястя 12.5 см-16 см
На О.великого пальця 5 см-7 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mooradik
mooradik
Супер-продавець
Олександрія
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари