Всі категорії
Додати товар

Пульсоксиметр wellue, монітор кисню на пальцях для дорослих, кільцевий монітор сну з...

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Про цей товар

- 🥝【Застосунок Bluetooth】 Застосунок ViHealth зображає графічний звіт про сон і тенденції насичення крові киснем, частоти серцевих скорочень і рухів. Завантажте програму «ViHealth» з AP Store або Google Play.
- ⏰【Розумне віброоповіщення】Розумна функція вібрації кисневого монітора може попередити вас, обережно рухаючись, коли виявляє, що рівень кисню в крові нижчий за порогове значення. Це може допомогти зменшити побічні ефекти низького рівня кисню в крові.
- 🌺【Простота та зручність у використанні】Найлегший і найменший монітор сну з пульсоксиметром записує рівень кисню в крові та частоту серцевих скорочень під час сну. Професійний пальцевий оксиметр SleepO2 із запатентованим кільцевим датчиком звільняє ваші пальці від традиційного датчика.
- 🗂【Вбудоване сховище 4*10】Оксиметр може зберігати до 10 годин даних вимірювань одночасно (4 рази). Збереження цих оксиметрів вимагає, щоб вимірювання зайняло понад 2 хвилини. Дані, що зберігаються в оксиметрі, можна переглянути на мобільному телефоні після під'єднання до програми.
- 🎁【Ви отримаєте】монітор кисню SleepO2 для дорослих*1, кабель micro-B*1, посібник користувача*1, застосунок Vihealth*1 (у застосунку додано платне членство, але це не впливає на нормальне використання основних функцій) і легкодоступна технічна підтримка.
-

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари