Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Реєстратор температури elitech rc-5 (-30°c...+70°c) пам'ять 32000, pdf, word, exel,...

1100 грн
Опис

- Реєстратор даних RC-5 в основному використовується для реєстрації температури під час зберігання та транспортування харчових продуктів, ліків, хімікатів та інших продуктів по морю/повітря/шосе, особливо широко використовується у всіх видах складування, логістики та холодового ланцюга, таких як рефрижераторні контейнери , рефрижератори, холодильні камери, лабораторії та ін.

- Цей міні-реєстратор даних температури має широкий діапазон вимірювання -30 ° C ~ + 70 ° C, високу точність, регульовані інтервали запису та тривалий час автономної роботи для зручного та надійного запису, моніторингу та аналізу даних про температуру.

- Він має велику постійну пам'ять даних на 32000 пікселів і поставляється з програмним забезпеченням для керування даними для простого завантаження даних на комп'ютери через інтерфейс USB. За допомогою програмного забезпечення ви можете аналізувати дані у вигляді таблиць та графіків та експортувати їх у графічному форматі. Дані можна запитувати, зберігати, роздруковувати та експортувати у форматі Word/Excel/TXT/PDF.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize