Всі категорії
Додати товар

Easy@home, цифровий термометр 1 термометр висока точність

395 грн
Опис

Опис
Номер моделі: EMT-A12
Швидке зчитування за 8 секунд і висока точність Цифровий термометр EMT-A21 забезпечує швидке вимірювання температури упродовж 8 секунд. Точність вимірювання температури є в межах ± 2 °F, а діапазон вимірювання становить 89,6 109,2. Він призначений для зручного вимірювання й контролю в домашніх умовах.

Двоколірна підсвітка, сигналізація з великим екраном: За нормальної температури виводиться зелена підсвітка та звуковий сигнал завдовжки 10 секунд; За високих температур з'являється червона підсвітка та часті звукові сигнали впродовж 10 секунд. Підходить для дорослих і дітей. Підходить для перевірки кожним членом сім'ї.

Виклик пам'яті 30 і просте очищення: Цей термометр може зберігати 30 останніх водонепроникних наконечників, що дає змогу легко чистити термометр, протираючи або ополіскуючи.

Багатофункціональність з автоматичним вимкненням: Вимірює оральну, ректальну та допоміжну температуру; Примітка. З гігієнічною метою використовуйте один і той самий метод вимірювання термометра. автоматично вимикається, якщо температура не підвищується через 60 секунд. Перемикані одиниці вимірювання між °F і °CC залежно від переваг.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?