Всі категорії
Додати товар

Термометр - наклейка на лоб для безперервного вимірювання температури 3-5см

25 грн
Опис

Термометр - наклейка на лоб для безперервного вимірювання температури багаторазовий.


Термометр не містить ртуті, скла, спирту. Абсолютно безпечний у використанні.

Забезпечує швидке читання температури, особливо це зручно, коли дитина спить і не хочеться її будити, щоб виміряти температуру.


Ідеально для вимірювання температури дітям, коли вони сплять чи подорожують. Коли дитина спить, можна без проблем виміряти температуру, не розбудивши її за 20 секунд. Такий градусник сигналізує про те, чи треба вимірювати температуру справжнім градусником, який покаже точну температуру, чи ні.
Не містить ртуті або будь-яких токсичних матеріалів
Багаторазове застосування.
Не потребує батарейок.
Виміряє температуру за 15-20 секунд
Кишеньковий розмір!

Розміри 3Х4см, 4Х4см, 5Х4см


Потреба в такому градуснику може з'явитися в дорожніх умовах, так що збираючись на відпочинок або поїздку, запасіться термосмужками. Так як градусник на лоб не займає жодного місця і майже не важить, проблем він вам не доставить, а в разі потреби дуже знадобляться. Попередньо перед вимірюванням температури, лоб дитини має бути сухим. Покладіть або потримайте на лобі градусник, і спостерігайте за зміною індикаторів під числами, що вказують на температуру!


Увага!!! Для нормальної роботи градусника необхідно зберігати його у темному місці за кімнатної температури. Не можна протирати спиртом. Можна мити теплою водою із милом. Не зберігати на сонці! При некоректній роботі градусника помістіть його в морозильну камеру на пару годин і після цього знову прийде в норму.


Інструкція: З зворотного боку термометра знімаєте захисне покриття, прикладайте термометр на середину чола і злегка притискаєте його долонькою. Вперше не сильно притискайте, т.к. термометр сильно до лобіка прилипне і дитині буде неприємно, коли ви її зніматимете з лобіка. Для правильного вимірювання дочекайтеся моменту, коли кольори перестануть змінюватися, зазвичай це 15-20 секунд. Дивіться лише зелений колір. Не використовуйте термометр під прямим сонячним промінням або дуже яскравими лампами.
Напис "N" означає, що температура дитини в межах 36 градусів, якщо температура вища, то висвітиться відповідна цифра 38, 39, 40 градусів.


Важливо! Безперервно температуру можна міряти трохи більше 5 годин, потрібно робити перерви, щоб шкіра дитини "дихала".
Згодом липкий шар втрачає свої властивості і для того, щоб виміряти температуру, термометр доведеться пальцями притискати до чола.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари