Всі категорії
Додати товар

Інфрачервоний термометр dr senst. оригінал із німеччини

1120 грн
Опис

Інфрачервоний термометр Dr Senst® був спеціально розроблений для зручного, точного та безпечного вимірювання температури тіла та об'єктів. На основі сучасної інфрачервоної (ІЧ) технології температура тіла вимірюється безконтактно, швидко та надійно. Під час вимірювання теплове випромінювання, що випускається чолом, записується та перетворюється на значення температури, що відображається на дисплеї. Під час вимірювання необхідно дотримуватися відстані 2-3 см до чола. Термометр простий у використанні, гігієнічний, надзвичайно надійний та дуже точний. Використовуючи високоякісний інфрачервоний датчик, користувач може отримати точні свідчення протягом секунди. Звуковий сигнал інформує про високу температуру (гарячка)

Відображення температури та сигналізація температури: якщо ви використовуєте термометр у режимі чола та виміряна температура нижче 37,3 ° C, дисплей буде світитися зеленим, а поряд із показаннями з'явиться щасливе обличчя. У діапазоні температур від 37,3 ° C до 37,8 ° C дисплей горить жовтим. Якщо виміряна температура становить 37,8 ° C або більше, дисплей загориться червоним і з'явиться нещасна особа. Довідкою для інформації про температуру є температура, яка буде визначена при пероральному вимірі.

Об'єктний режим- Крім температури тіла, Dr. Інфрачервоний лобовий термометр Senst® також може вимірювати температуру поверхні предметів (наприклад, дитячих пляшечок). Діапазон виміру в об'єктному режимі становить від 0°C до 100°C.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари